Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

D52u72š33a93n 49I36m30r

24. 11. 2020 0:40

Stejne je to vesele, jaky je pan Tomas Flaska b-.-b.

1 0
možnosti
JZ

Co je tohle za nesmysl? Kde je tam rozpor, nekonzistence? Je prostým faktem, že Hana Lipovská byla navržena Českou biskupskou konferencí. Ale Česká biskupská konference s ní její aktivity nekonzultuje.

Kde je tam rozpor?

Jinak, je samozřejmě extrémně trapné, jestli někdo vážně věří v objektivitu ČT. Je samozřejmě fajn, když ČT příjde na nějakou neplechu, ale objektivita a nestrannost tam samozřejmě není. Lidé nižší inteligence, ale o to vyšší agility, mohou sbalit spacáky a jít okupovat. Ale Hana Lipovská opravdu není tou, která by objektivitu a nestrannost ČT ohrožovala.

7 0
možnosti
SR

Opravdu je kardinál Duka nepřítelem ČT. Co když stojí o vylepšení této instituce? Když chce někdo přimět druhého, aby na sobě pracoval a zlepšil se (přestal kouřit, pít, fetovat), je jeho nepřítel?

7 0
možnosti
Foto

Pan kardinál by měl především pracovat na modernizaci vlastní církve, která se na počátku 3. tisíciletí jeví jako atavistický anachronismus. ;-D

1 5
možnosti
PG

P49a61v95e38l 20G29ö55t93z91e

22. 11. 2020 23:12

Ale jo zasmal jsem se. Smesny jste opravdu az na pudu, diky :-)

3 0
možnosti
MK

Český rozhlas je vyvážený a levičáci hned nálepkují normalizací... hnus.

1 0
možnosti
PK

...ač nejsem přítel VPT ČT,tak musím uznat, že v autě si vždy rád pustím radiožurnál ...

0 0
možnosti
VS

Nechápu, v čem je to nekonzistentní a jak koukám v diskuzi, je nás takových celkem dost. Tak příště zkuste něco verohodnejsiho....

9 1
možnosti
ZK

Cos to Flaško zase z té flašky vypustil...

1 5
možnosti

M57a48r17t73i57n 75Š30u78l53c

22. 11. 2020 19:02

Tedy opravdu nevím, v čem spatřujete nekonzistentnost?

Vyjádření kardinála Duky jsou naprosto přece naprosto konzistentní - vyjadřují odbornou způsobilost paní Lipovské.

Proti tomu stavíte vyjádření jakési Biskupské konference ..která vyjadřuje totéž - odbornou způsobilost paní Lipovské ..jen s upřesněním, že je tam sama za sebe, že ji Biskupská konference neřídí a tudíž, že ji nelze brát jako nějakou mluvčí Biskupské konference.

Ale nic o tom, že by s ní nesouhlasili. Prostě se jen brání spojování s někým proti komu se vede kampaň, koho skutečně neřídí a oni nemají možnost to ovlivňovat.

8 4
možnosti
ZZ

Proč brečíte ?

Spotřebiteli nepřísluší kritizovat složení představenstva, či dozorčí rady společnosti, která vyrábí výrobky, či služby, které spotřebitel konzumuje.

Stejné je to i s TV.

Spotřebitel může vyjadřovat svoji nespokojenost s kvalitou i cenou výrobků, či služeb, které se mu předkládají. Zejména, pokud jde o monopol, který spotřebitel nemůže nijak ovlivnit.

:-P:-P:-P

5 1
možnosti
JS

Jsem asi úchylný, ale já v názorech pana Duky tak zásadní rozpor nevidím. Jsem líný, tak nebudu vyhledávat a účelově interpretovat Vaše vyjádření z Vašich příspěvků.

6 2
možnosti