Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Píšete: "...Jenom doufejme, že se při tom nezapomene na Krym a nesmíříme se se současným stavem."

My se nesmíříme? Kdo to je ti "my"? Copak Krym je nějaká hračka, kterou ti "my" seberou jednomu děcku a "vrátí" druhému?

Je to naprosto nehorázné se neustále cpát do role nadřazeného arbitra ve sporu o správu územního celku, ke kterému se už jasně vyjádřilo jeho několik miliónů obyvatel v referendu.

Předpokládám, že stejně jako Rusové respektovali výsledek referenda a žádost krymského parlamentu, tak ti "my" pak znovu vyhlásí na Krymu referendum a zeptají se obyvatel Krymu a krymského parlamentu, jestli chtějí zpět pod nadvládu kyjevské banánové republiky.

A jinak k Vašemu blogu: Nebuďte zlomyslný, přát někomu zlo se vždy jednou vrátí jako bumerang a kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe.

2 1
možnosti
PK

P47a12v33e62l 78K28u29l92a

17. 12. 2014 21:06

Píšete: "Copak Krym je nějaká hračka, kterou ti "my" seberou jednomu děcku a "vrátí" druhému?"

Tak podle Putina a zřejmě i vás, ANO:-/:-)

3 1
možnosti
MK

Tak hlavně,že si pochvalujete dopad sankcí na Rusko.Přitom analitici tvrdí,že na současném stavu Ruska se ze tří čtvrtin podílí propad cen ropy,což jaksi není totéž.

1 1
možnosti

Jak mi někdo správně napsal, synergický efekt, který vyvolá paniku. A sama panika dokáže nadělat obrovské škody. Můžete se podívat třeba na runy na banku, které dokáží položit i celkem zdravou.

Jinak, plně souhlasím, že nebýt příznivého propadu ceny ropy, sankce by moc velký smysl neměly.

0 0
možnosti
HM

R^dobroš    karmoš   R^;-D

3 0
možnosti

Hm, Jak hluboko lze klesnout. Parlamentní listy. Zdroj nezávislých, ověřených informací.

Nezávislý analytik, který v žádném případě zcela nepokrytě neobdivuje Rusko a jeho vztah k USA je prost jakékoliv nenávisti.

Zajímavé. A smutné.

10 0
možnosti

frustrovany narod v krizi dela blbosti, jak uz jsme se presvecili u Nemecka za 2. svetove. Takze bych tak nadsenej nebyl

3 2
možnosti
KC

Jenže dnes máme 21. století a jaderné zbraně. Co si mohl dovolit Hitler, nemůže si dovolit Putin. Ví, že takový střet by prohráli všichni a živí by záviděli mrtvým. Putin je schopen mnohého, ale za tohoto stavu není šílenec.

3 0
možnosti
Foto

Vystizny clanek...diky! R^ :-) :-).

6 2
možnosti
Foto

J76a49n 52H95a12v62e98l92k40a

17. 12. 2014 15:17

Ropa právě klesla pod 60 $ za barel, viz sympatický ruský web http://zenrus.ru

1 0
možnosti
DM

Uz delsi dobu jsem hledal strucne a vystizne vyjadreni nazoru mnoha omezenych lidi na nasledky ukrajinske krize a diky nim bliziciho se evropskeho konfliktu, az jsem nasel vas blog a jeho nadpis "Špatné zprávy jsou dobré zprávy, zvláště z Kremlu" - ano,

to je presne ono, diky za nej! Tou spatnou zpravou pro vas je, ze cim vice bude "zapad" do Ruska ryt, cim drive budeme ve valecnem konfliktu. A chapu, ze omezenci se tomu smeji a povazuji to za dobre zpravy.

11 10
možnosti

Už před pár lety jsem četl názory, že na Araby a Rusy platí jen ukázka síly. Když se ukáže slabost, okamžitě toho využijí. Tudíž je dost možná dobře, že se Rusko oslabí a nebude moc ukazovat svaly. EU nemá svaly, které by mohlo ukazovat.

4 3
možnosti
JN

Ruský trh jakkoliv rizikový je v dnešní globalizované době příliš veliký, než aby se jeho problémy nepromítly do okolního světa - není to tak dlouho, kdy jistý "super ekonom" také hlásil, že celosvětová recese se nás nedotkne nebo jen okrajově - já bych z problému Ruska takovou radost zase neměl :-/

3 1
možnosti