Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Nesečetl jsem se, a co? Nejsem paranoidní, jsem línej.

0 0
možnosti
JK

J19a90n 54K59o42z86l76e63r

1. 4. 2021 10:51

Opět dva tábory jeden z normálních obyvatel a druhý z lidí poněkud chabého intelektu nelze říci i ..diotů i když i..diot je medicínská diagnostika takže to asi není nadávka

0 1
možnosti
Foto

Taky jsem se bez problému online sečetl, potud souhlas. Do rubriky národnost jsem vyplnil česká, protože jiné nejsem. Snad možná by se dalo napsat, že jsem zeměkoulec.

1 1
možnosti
JZ

Klidně bych napsal i evropská, nebýt moderních levičáků, kteří dokázali zprofanovat už i slovo "evropský".

0 0
možnosti
JN

já jsem se nakonec sečetl, na jednom z mých domů ( jako chalupa ), vyplnil jsem že jsem nezaměstnaný a byl pokoj:-). národnost a víru jsem nechal na fantazii ČSÚ

0 1
možnosti
Foto

Je to jen nekonečně hloupá snaha ega řady lidí ukázat, že oni jsou ti, kteří ví. Jsou lepší než ostatní. Hlupáci.

0 1
možnosti
Foto

Sečetl jste se poskytl jste státu informace, které už všechny má a v blogu jste napsal, kde má dále hledat, pokud by jich ještě neměl dost. To co mi vadí nejvíc jsou ty dvě miliardy a nějaké drobné, plýtvání času jak vyplňujících tak i těch, kteří budou ty data zpracovávat a u těch co použijí papírové formuláře k tomu naskočí nějaká ekologie a prošlapané boty poštovních doručovatelů, nebo těch, kdo to budou dělat. Kdy mělo sčítání smysl? Když ty informace stát neměl, ale on je má a tak k tomu formuláři pošlete za každou osobu 200 Kč na účet pana Babiše nebo poslance Volného, aby Vám bylo jasné, kolik jste za to vyplnění zbytečností utratil.

3 1
možnosti
Foto

Já například vůbec nevím, jak bych to měl uděl. Když už.

Ale proč? Všechny potřebné údaje jsou ve všech možných databázích, jen je umět vytáhnout. Např:

Matrika a rodné číslo, občanka, zdravotní pojištění, sociální pojištění, seznamy voličů(!), katastr nemovitostí, živnostenský úřad, poskytovatelé elektřiny, plynu, vody, mobilní operátoři atd. Z toho může vypadnout jen Němý Bobeš, jeho vychovaly srny.

Cíl vidím jediný: komise musí dost plat a prémie. ;-(

9 2
možnosti
JS

Po půl hodině jsem to zkusil znovu a úspěšně.

1 0
možnosti
JS

Mám sice pochopení pro ledacos, ale zkoušel jsem se sečíst cca před 10 min a opět mimo provoz.

0 0
možnosti
IF

I58v17a58n 65F63u56č44í56k

31. 3. 2021 14:17

Kdykoliv se někdo ptá na vaše osobní údaje, není na místě prvotní otázka - tedy proč a nač?

A tady mi chybí odpověď jaký smysl má sbírat data od občanů za nouzového režimu? Má smysl dotazovat se na věci (např. týkající se bydlení, práce a dalších činností), kdy normální stav byl někdy loni v únoru? Má smysl chtít údaje o cestě do práce, když značná část lidí ani neví, zda bude nějakou práci mít, nebo zda bude mít tu samou po odeznění krize? V době kdy veřejná doprava funguje v prázdninovém režimu?

A jak budou data sebraná z krizového režimu aplikována na plánování podmínkách normálního stavu, kdy značná část věcí bude jinak?

Můžete si tedy libovat jak snadno jste dotazník vyplnil, ale k čemu? Nebylo by lepší si položit otázku, proč nebylo sčítání odloženo na dobu po návratu do normálu i s otázkami, které by pomohly státu zjistit, jak na tom společnost po prodělané krizi je? Nad tímhle jste se měl v prvé řadě zamyslet.

5 1
možnosti
Foto

Ovšem i v době uklidněné je to k ničemu, protože za půl roku to může být všechno jinak.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1326
  • Celková karma 29,99
  • Průměrná čtenost 2998x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.