Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Včera jsem viděl část dokumentů o bombardování Londýna. Nedávno pak také dokument z hořících Drážďan. Pokud tedy Rusáci něco zdokonalují, tak to, aby těch civilních obětí na životech bylo co nejméně. Vaše volání po nukleární odpovědi a zničení civilizace vidím jako důkaz o vaší naprosté ztrátě soudnosti a ideologické zaslepenosti.

Tím samozřejmě nikterak nezlehčuji ani civilní oběti, ani utrpení civilního obyvatelstva. To však zastaví pouze vyhlášení příměří a jednání o ukončení bojů.

1 1
možnosti
Foto

To klasické odsuzuji agresi, ale.... Ruští přátelé jsou pořád stejní. Rv

4 0
možnosti
AM

R^

V řešení pseudoproblémů jste dobrý, stejně jako vláda.

Co takhle rozebrat domácí problémy, co trápí české občany: energie, DPH potravin, navyšování úředníků, nárůst platů politiků a další problémy, které vláda neumí či nechce řešit ?

0 2
možnosti
Foto

No tak to rozeberte, pokud to umíte. Mohu si snad psát o čem chci. Mně se po nějakých příkazech nestýská. Opravdu se to tu nepokoušejte znova zavádět.

2 0
možnosti
Foto

Karma, ne nadarmo byli kdysi Hitler a Stalin spojenci.;-)

8 0
možnosti
IS

S Ruskem jako s partnerem pro jednání je mezi slušnými lidmi amen. Ti neslušní, případně intelektuálně nesmělí ať si políbí zadel.

5 0
možnosti
Foto

Zřejmě jsme svědky nových "bojových tradic" Rudé armády.

9 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

7 0
možnosti
KT

Co se týče stanného práva, tak kolega Větvička by Vás jistě upozornil, že stanné právo bylo i u nás během covidu...

22 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,97
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.