Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

myslíš, že se někdo nečílil?

každou chvíli po 20-ti letech

0 0
možnosti
PM

Že se nikdo nečílil, když Ústavní soud v roce 2001 rozhodl opačně ve prospěch nerovnosti volebních hlasů (je to rozhodně zvláštní, když ta samá instituce vypustí každou chvíli opačný právní názor:-/)

0 0
možnosti
OS

Argumentujete stokrát vysvětleným skutkem. Tak jestě jednou. Do sněmovny byl předložen návrh schválený legislativní radou. Ve sněmovně díky pozměňovacím návrhům vznikl dosud platný volební paskvil, který prosadili Klaus a Zeman, protože chtěli aby nadále vládli jen dvě strany. Je úsměvné, že zatím výhodný zákon vyhovující hlavně ANO Babišovi nebyl nahrazen novelou, kterou lidovci již před lety předložili do PS a Babiš bránil jeho zařazení do programu PS.

2 0
možnosti

R^ Potrefené husy kejhají a jejich adoranti v diskusích taky.:-)

2 0
možnosti
MN

Odulá Mařena sloužila mimo jiné i jako kladivo KSČSSD např. na MUDr. Dernerovou v kauze obrovských předražených nákupů zdravostnické techniky, nic nového nyní.

5 1
možnosti

Dr Dernerová to právě odhalila a myslím, že i předávala policii! :-)

0 0
možnosti
PB

R^

No a tím se dostáváme k vysvětlení toho podivuhodného kroku, proč prezident Zeman vyhlásil volby už na začátku nového roku, což je naprosto šokující a nevídaný počin.

Samozřejmě, že od svých podtržtašků věděl a znal předběžný výrok Ústavního soudu i to, že se chystá jeho vyhlášení. Myslel si ovšem, že v době už vyhlášených voleb se to ÚS neodváží. Odvážil. A strhla se koblihová bitva ne nepodobná té ze Saturnina.

10 0
možnosti
JN

Klasická flaškovina , absolutní blábol. K tomu diskuse kde Polický má více plusů než minusů .. kde jsem se to proboha ocitl ? :-):-)

2 6
možnosti
PB

To, že něco je nad vaše chápání ještě neznamená, že to tak mají všichni.

7 1
možnosti
JP

Proto teď máme stabilní většinovou vládu a komunisté si ani neškrtnou, že, pane premiére.

7 0
možnosti
TL

Solidní souhrn R^R^R^

Sledovat reakce potrefených je až legrační,

bureš, mrs toad benešová, falmer, pitomio etc

"Zajímavý" bude přínos hradního žumpaře, až se probere.

Ex ante již něco vypustil, ex post . on verra...

12 2
možnosti
PB

P97e83t84r 44B32r16o29ž

4. 2. 2021 17:18

Benešová by měla okamžitě odstoupit.

13 1
možnosti
VF

Ono to správné asi je, ale proč před volbama, když to u ÚS leží tři roky?

3 4
možnosti
MK

Kdyby to bylo po volbách, tak se zase obví hlasy zpochybňující legitimitu protiústavních voleb. Nevyberete si. Kdo chce kritizovat, tomu na období nezáleží.

9 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,99
  • Průměrná čtenost 2988x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.