Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano. A i obchodníci si opevňují své obchody. Není to ale proto, že by se Trump nechtěl dobrovolně vzdát funkce, ale proto, že se lidé obávají reakce levičáků od Bidena, zvláště propagátorů Black lives matter v případě, že Trump zvítězí.

3 0
možnosti
JR

J15a15n 65R12á31ž

3. 11. 2020 9:18

Ani od Vás jsem takovou ptákovinu, jako srovnávat Trumpa s Lukašenkem nečekal. Tak to je opravdu za hranou. Rv

4 0
možnosti
Foto

Že by oba prezidenti ve svém rozhodování se museli ve stejné míře ohlížet na Rusko, Polsko a Česko?

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den.Srovnáváte nesrovnatelné.....

1 0
možnosti
DR

Ano. Za to ta současná předvolební situace v USA, našeho vzoru, to je opravdu přímo ukázka demokracie v přímém přenosu.

A tomu Bělorusku nerozumím. Nedávno jsme se totiž z našich, samozřejmě vždy objektivních a nestranných médií, téměř denodenně dozvídali o tom, kolik že to policistů na cestě ke svobodě a demokracii svlékalo uniformy a přidávalo se na stranu demonstrantů, takže dle té "laviny" už by celý běloruský policejní sbor měl být dávno bez zaměstnanců a ejhle.

1 2
možnosti
Foto

Českým příslovím se tomu, co jste napsal říká, "srovnávání hrušek a jablek".

2 0
možnosti
Foto

I69v12a29n 38M61a55r11e46k

3. 11. 2020 7:43

. . . . . Aneb , dnešní úkol splněn?

2 0
možnosti
Foto

P80e94t82r 87O55m90e22l76k56a

2. 11. 2020 20:09

A nejen to. Představte si, že obchodníci už zabedňují výlohy. Hádejte, kterých voličů se bojí. Po těch zkušenostech z léta, kdy hořely obchody a policejní auta se Trumpovi nedivím. To nejsou demonstranti, to je všeho schopná lůza.

13 0
možnosti
SB

Kdyby hrozilo, že fanatický dav bude poškozovat bostonský přístav, musel by prezidenta nebo některý jiný představitel státní moci chránit právě bostonský přístav. Kdyby hrozilo nebezpečí pro státní tiskárnu cenin ve státě Missouri, musel by prezident nebo jiný představitel státní moci chránit právě tu státní tiskárnu cenin. A hrozí-li nebezpečí Bílému domu, má prezident chránit právě Bílý dům.

Nemusí chránit Bílý dům jako své sídlo, ale musí ho chránit jako státní objekt, který je v nebezpečí. To není jeho svévole. To je přímo jeho povinnsot.

6 0
možnosti
SB

Omluva za přeeeklep:

Kdyby hrozilo, že fanatický dav bude poškozovat bostonský přístav, musel by PREZIDENT nebo některý jiný představitel státní moci chránit právě bostonský přístav.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1327
  • Celková karma 30,67
  • Průměrná čtenost 2999x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.