Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Babiš poplive a zadupe každého, kdo se mu nehodí. A také každého, kdo se rozhodne s ním spolupracovat. Za jednu věc jsem mu tedy vděčný: KSČm a ČSSD jsou mimo sněmovnu.

Ale pobíhá nám tu přibližně 2 miliony lidí, kteří nechápou, že příště mohou být na řadě oni.

4 0
možnosti
ZZ

A všechno jsou to voliči generála Pavla a příznivci pětikolky !

;-D

0 0
možnosti
LJ

Myslím si, že takováto hesla, navozující představu, že voják vyvolá válku, mají velký vliv. Mnoha lidem to přijde logické. Kdyby kandidoval hasič, možná by proti němu někdo vyrukoval s tvrzení, že za jeho vlády bude mnoho požárů a mnoho lidí by tomu věřilo, poněvadž nevědí, že prvním úkolem hasičů je prevence proti požárům.

7 0
možnosti
Foto

J26a28n 38Š55i79k

16. 1. 2023 17:02

Od lidí, kteří pracovali pod Babišem, vím jejich osobní zkušenosti s ním. Jak se chová k podřízeným, nadávky, ponižování, arogance a vyvyšování nad ty, kteří nedosahují jeho nebeské úrovně. Jeho tisková konference ukázala přesně jaký je. Prý Babiš - diplomat ;-D Vždyť on nikdy nikde sám nic nedojednal, všechno to za něj dělali úředníci. Díky za článek a přeji hezký den

10 0
možnosti
LT

No, tak on Babiš není jediný, kdo má o armádě naprosto zcestné myšlení.

A celkem smutné je to, že určité stereotypy o vojácích se ozývají od některých voličů napříč celým politickým spektrem.

Na druhou stranu, mohu říci, že tentokrát mluvil Babiš naprostou pravdu. Ano, on není voják. A v tom je trochu ten problém. Nevojáci mají většinou problém pochopit, k čemu armáda je.

Respektive oni si na ni vzpomenou až v okamžicích, kdy teče do bot (a ne, tím nemyslím zrovna jen válku, ale i různé katastrofy, ať již Covid, jak zmínil pan Flaška v blogu, povodně a podobné), ale pak jsou schopni během dvou dnů na to, co armáda dokázala zapomenout.

4 0
možnosti
Foto

Vlastně nevím, jestli by neměl Babiš ještě více odhalit své ledví. Ale ta směna strach za post, se mi jeví už zločinnou.

Podle jeho "logiky" , pokud by jeho soupeřem byl mašinfíra, hlásal by o sobě, že s námi nevykolejí , neb je ekonom. Je to předstírané blbství v ruském stylu? Mně se to tak na první i druhý pohled jeví.

6 1
možnosti

"To tito lidé předpokládají, že Rusové zaútočí i na nás a udělají nám tu stejnou paseku jako na Ukrajině?" Nezlobte se, ale právě tím straší veřejnoprávní média a spousta dalších osobností od samého počátku ruské invaze. Že po UKrajině jsme na řadě my, a další bývalé satelity Ruska či SSSR.

3 0
možnosti
JL

Pane Sestaku. To nebyly ty verejnopravni media ktera nam to zdelovala, ale clenove DUMY s velitelem Medvedevem. Nevim jak ty "spravne" zpravy poslouchate.

1 0
možnosti
PV

P89a92v32e11l 97V81é83b62r

16. 1. 2023 14:53

Odhlédneme-li od nevábné osobnosti pana Babiše a budeme-li chvíli (pokud lze) objektivně uvažovat o účasti lidí jeho ekonomického vlivu v politice, dojdeme k závěru, tito lidé by měli mít přístup do vyšších pater politiky uzavřen. Ne kvůli bohatství, ale kvůli tomu, že v jejich případě je korupce státních orgánů jistá (s pravděpodobností blížící se limitně jedné). A, i když připustíme existenci andělsky čistého pana/paní takto ekonomicky vlivného/vlivné, tak vždycky se najde úředník, který, ve snaze se zalíbit, jenom z náznaku přání onoho vlivného/vlivné, již předem vyhoví a přeskočí jiného/jinou, sice s větším nárokem, leč ekonomicky slabšího/slabší.

3 1
možnosti
PN

P15e80t19r 36N27e10d66v74ě85d

16. 1. 2023 14:36

To je zase prča. Když tu to vaše vosí osazenstvo psalo o možných tancích rusáků opět na našich náměstích tak to bylo karmováno, plusováno.

Když opět překroutíte Babišova slova, začínáte si uvědomovat tu hloupost jakou jste zde psali?

5 14
možnosti
ZH

Můžete nám tedy přeložit, co ten podrazácký lhář (Babiš, aby nedošlo k omylu) ve skutečnosti tvrdí?

0 1
možnosti
JK

Být lepičem plakátů, tak se hodím marod. Jinak máte pravdu, vím, že jedna starší paní volala upřímně přesvědčená, že bude válka, že armáda už mobilizuje. Tak byla pozvána na schůzi, to víte, kdo to zažil tak to zná, to není jen tak.

Jelikož ale i místní klub důchodců (cca 10 lidí, furt se to mění) se u příležitosti pořádání pravidelného "čaje" shodl, že letos už to Babiš přehnal a lepší pořádek v zemi zavede generál, tak se oné paní dostalo pravdivé útěchy a ona si odechla.

Je to trochu očistec jim dělat pokladníka ale co, do názorů jim nekecám (to bych dostal holí), je to super, že se vůbec chtějí scházet, tzv. "Čaje" byly za jejich mládí hrozně populární, takže tahle seniorská verze je pro ně takové déjà vu. Letos teda u debatování nad nealkem a chlebíčky, mi udělali radost, generál je jejich jasná volba.

Píšu to proto, že některé osoby, které nekriticky až fanaticky uvěří lži, nechtějí se pak svého postoje pustit, bojí se osobního selhání v úsudku a posměchu. Nelze je nijak rozumně přesvědčit, ale naopak ve správném prostředí je to naprosto jednoduché a také je to nebezpečné.

Naši starouškové se demokracii učí stejně jako ostatní společnost, jen jim to jde pomaleji, zatím co mlaďoši už maturují, staroušci se plácají pořád na prvním stupni. ;-) Posun je viditelný, nevěří už komunistům, ale pořád hledají vůdce, který to jako celé vede, obávám se, že samostatnost je nad jejich síly.;-)

Přeji všem včetně důchodců klid a sílu při volbě nového prezidenta, jediné co nepotřebujeme je chaos a rozhádaná společnost, i důchodci vědí, že konečně někdo už musí zavelet:

"Tak dost, přestaňte se hádat, tady si sedneme a než se dohodneme, tak se nikam nejde!";-)

10 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 2
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.