Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Příjemný blog, děkuji. Vidím to stejně.

0 0
možnosti
RR

Politickým šmejdům nikdy neodzvonilo a neodzvoní. Pokud bude možnost se dostat k lizu, stále budou připraveni noví šmejdi. Na koryto AB se třesou noví oligarchové a užiteční idioti tomu tleskají s blahým pocitem, že pootočili kolem dějin.

4 0
možnosti
JG

Pane Flaško a jaké výroky byste očekával od politiků, kteří tak špatně a nezodpovědně spravují naši zemi? Bohužel je mezi námi stále velké množství lidí, kterým Babišovy zlodějiny nevadí a k tomu aby jim to nevadilo jim stačí například kobliha. Až bude těhle lidí méně, než těch, kterým to vadí, pak teprve může dojít k nějaké změně například u voleb. Zatím tomu tak bohužel není. A upřímně - nemyslím si (a reakce politiků to potvrzují), že by mohly něco změnit demonstrace. Navíc demonstrující malé děti mi fakt docela dost vadí.

1 0
možnosti
Foto

Ono věčné odmítání pana premiéra ohledně jeho členství v ŠtB mně připomíná kdysi slavnou hlášku našich fotbalových reprezentantů po mejdanu .....

/volně/ - žádné prostitutky jsme na pokoji neměli a částka také nesouhlasí....;-D

2 0
možnosti
MK

Politik na úrovni si nesedne k jednomu stolu (i třeba v ČT) s těmi, kteří mu nejdříve vynadají do - škálu sprosťáren si doplňte sám, jistě by mě smázli , + ty hanlivé karikatury (organizátoři se neohradili, takže souhlasí). Navíc, těm požadavkům na demisi chybí plán "B"; co dál?? Parlament si svůj dobře placený rybníček sám nevypustí.

4 0
možnosti
AL

Pohrdání demonstranty na Letné

Jarda Fišer 47419

..jaká chyba, každý si může opovrhovat čím uzná za vhodné, nemám pravdu?

Dovolím si tvrdit, že pravdu nemáte, občane Fišere.

1 4
možnosti
JF

J93a82r66d89a 24F73i93š57e24r

24. 6. 2019 19:00

Co to meleš Arnolde Amicusi, to je příspěvek z úplně jiného blogu, v úplně jiném kontexu pod článkem paní Beaty Krucifix.... máš v tom pěknej bordel Amicusi asi to horko, nemám pravdu?;-D;-D

5 1
možnosti

Trošku si zaspekuluji. Před 16.11.2019 cca tři týdny před ohlášenou demonstrací, proniknou neznámí ozbrojenci do bytu pana Mináře a odstřelí ho, případně ještě někoho, kdo s ním bude trávil čas. Bude následovat vlna demonstrací, do kterých budou strženi i ti, co uvěří, že si vraždu objednal Babiš. Po měsíci Babiš odstoupí, budou předčasné volby a vodiči MCHpD dosáhnou kýženého výsledku. Nazval bych to slovenským scénářem a je to nepochybně konspirační teorie. Zatím je to soft. Buďme za to šťastní. Jak někde někdo burcuje a vyvolává emoce, bude následovat chaos, který poslouží jiným.

3 1
možnosti
Foto

Nic nelze vyloučit. Zrovna tak ani i vygenerování nového Šoupala, potažmo Van der Lubeho, a to ani virtuálního, jako např. ,,mrtvého studenta Šmída, ATP.;-)

2 0
možnosti
AL

Pohrdání demonstranty na Letné

-------------------------------------------------------

Neznám (naštěstí) nikoho, kdo by prohlásil, že jimi pohrdá.

Mně přišli takoví natěšení a veselí, kteří dokázali zatleskat kdejaké hlouposti a také kdekomu.

Zkrátka jsou bezva a rád bych je zase viděl pohromadě. Škoda, že demonstrace nejsou častěji.

Premiér ČR by pro ně mohl zajistit slevu na jízdném.

:-)

5 3
možnosti
JF

J89a55r92d87a 96F20i10š95e30r

24. 6. 2019 17:36

Ty seš prostě takovej rejpavej dědeček, nemám pravdu Arnolde Amicusi?:-)

4 1
možnosti
Foto

Velká karma.

Dík za blog a fotky, Tomáši.

Nehoráznost těch výroků zni podivuhodně "unisono", Jeden rukopis. Jako za starých zlých komunistických časů.

11 1
možnosti
JG

pro vaši rodinu ty časy přeci tak zlé nebyly

1 0
možnosti