Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímá mne za kolik by se dal koupit MI- 24. Jsou to vynikající stroje.

0 0
možnosti
JF

Jojo vrtulníky a hajzlpapír si musíme do špitálu vzít svůj.

0 0
možnosti
DR

Tedy pane Flaško, klobouk dolů a zasloužená karma. R^

K tomu není co dodat. Z celého "transparentního" výběrového řízení se v případě vrtulníků opravdu stala pouze nechutná fraška ala USA.

3 2
možnosti
ZH

Babiš se sám kdysi přiznal, že uplácel politiky. Ale když výše úplatků rostla až někam ke 30%, řekl si a dost, a vlezl do politiky (aby se dostal k dotacím a státním zakázkám bez úplatků). Jak tento člověk může bojovat proti korupci, když je sám její součástí?

9 0
možnosti
Foto

Ale Andy to myslel dobře, peníze se utratí a už je nebude moct nikdo zpronevěřit. Tak nás chrání před podezřelými machinacemi. A Vy, nevděčníku jeden, takhle!

R^;-D

8 0
možnosti
VH

Nerozčilujte se. Víte co pošeptali do Andreova ouška pánové (případně dámy) z CIA? Bylo to o spisech z doby před rokem 1989? O spisech z archivů ČSSR (včas převezených), nebo spisech CIA o dvojitých agentech? Nebo něco o jednání Andrejka v posledním čtvrstoletí?

3 2
možnosti
Foto

A nevytáhl naopak něco na Trumpa náš pan premiér? ;-D

1 0
možnosti
Foto

Vy zase perlíte.RvRv Výběrové řízení na nákup dvanácti nových víceúčelových vrtulníků pro českou armádu vyhlásilo Ministerstvo obrany a oslovilo několik dodavatelů s tím, že chce za 12 vrtulníků utratit 13 až 15 miliard. Přihlásilo se šest firem. Komise složená s odborníků vybrala americký vrtulník UH-1Y Venom. Výhodou UH-1Y Venom je značná prověřenost vrtulníku v boji, provozní samostatnost a perfektní servisní/logistické zázemí (např. dostupnost náhradních dílu. UH-1Y je v současnosti celosvětově jediným multifunkčním bojovým vrtulníkem ve výrobě s plně integrovanými zbrojními systémy a softwarem pro bojové mise. USA souhlasilo s prodejem vrtulníků za stejnou cenu, za jakou je kupuje vláda USA. To vše proběhlo před návštěvou Babiše. Prodej vrtulníků musí ještě schválit kongres USA.

2 0
možnosti
Foto

A75l83e66š 90M31e71r13t55a

29. 5. 2019 16:41

Kecáte pane Kindle. Zadání zakázky nesplnili jen Američané, ale i Italové, kteří byli skoro o polovinu levnější. Vláda tedy vycouvala s otevřeného výběrového řízení, které by Italové museli logicky vyhrát, a rozhodla se oslovit přímo Američany, aby si udělala očko u Trumpa a pán premiér mohl dostat pozvánku do Bílého domu. Pokud se obchod s Američany uskuteční, tak to nejspíše bude mít opět dohru u soudu.

0 2
možnosti
PD

Milá Ameriko, jsme Ti moc vděční za to, kolikrát Tvoji synové umírali za naše zájmy a za naši ochranu v rámci NATO díky které žijeme v míru a blahobytu, ale ty vrtulníky si strčte někam - koupíme si raději ty italské - jsou totiž o 100mil levnější, což jsou pro nás zásadní peníze. Sorry, pane Flaško, vím, že jste nemohl jinak a já taky ne.

1 4
možnosti
VH

A pořád jich kupujeme málo, milá Ameriko. Jsme nevděční. Ostatně proč bychom šetřili. Vždyť ty nás donutíš, abychom především na Tvoji výzbroj vydávali 2 % HDP (na nemohoucí nemajíce).

0 3
možnosti
MV

ten konec blogu je fakt hroznej, Tomasi

Standa proti tomu nemuze rict ani ň!

peknej den zrejme zase v Cesku preju

3 0
možnosti
Foto

No jo Standa je zalezlej a došla mu řeč. Jinak je vždycky strašně chytrej.

0 0
možnosti
JH

Žasnu, tak tenhle blog bych klidně podepsal. Pane Flaško, ten výlet do USA Vám vyloženě prospěl....:-)

4 0
možnosti
JH

Fakt jsem Vás tím plusem nechtěl kompromitovat:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,75
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.