Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

R^

360° je fakt mazec. No já bych řekl, že během své politické kariéry se točil tempem hospodského větráku.

4 0
možnosti
SL

Jak to ten Vlasta Burian říkal ?

Otáčej se korouhvičko ! ;-D;-D;-D (film Katakomby)

0 0
možnosti
JT

J22i88r14i 49T56i65c44h28y

3. 5. 2022 15:24

V prichazejici diktature radikalni levice by byl takovym malym Jakesem Flaska, na velkeho by nemel.

1 2
možnosti
Foto

A na něco k blogu se mozeček zmůže?

3 1
možnosti
Foto

Oni oba úplně sirotci nejsou.

Zeman má svého pasáčka, který po ukončení parazitování na Hradě aby se snad šel zahrabat do hnoje, nebo kde to má trvalé bydliště. Zemanovi jde asi už jen o hradní dožití a po něm potopa.

Babiš, to je jiná kapitola o tomtéž. Jenže jemu hrozí kriminál, tak zadal PR týmu určit jak dál a zřejmě bude na Hrad kandidovat s tím, že on bude skutečný, nefalšovaný, originální a jedinečný prezident všech. Na útoky, ubohé a nepochopitelné proklamace snad jen pro bezmozky či notorické sklerotiky má jiné kůly, Šilerku, Havl-íčka (ministra pro všechno a jakékoliv použití), poctivého a pravdomluvně všehoschopného Nachera, zručně demagogicky do roztrhání těla hájícího Babiše a levicově podivné ANO, k čemuž má ideální předpoklady, když průpravu získal jako poradce a manažer pravicových(?) ODS. US a pod.

Takže oni ti naši kůlové (nesouvisí s cool:-)) zase tak úplně sami nejsou, jen se tak tváří. Asi chtějí politovat.

12 0
možnosti

Jé a já podle titulku myslel, že to bude úplně o někom jiném.

3 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

10 0
možnosti
JK

Dodnes jsem nepochopil jak Miloš přesvědčil většinu voličů, obyčejná soudnost byla zřejmě přehlušena předvolebním šílenstvím, a okamžitá nálada zvítězila nad nadhledem.

Pokud si tedy mohu dovolit hlásat něco k budoucí volbě prezidenta, pak prosím voliče, nenechte se unést předvolebními hesly, invektivami, sliby a naparováním.

Potřebujeme člověka s pevnou morálkou s úctou k úřadu prezidenta, k Česku a k Čechům. Jen prosím už žádné kontroverzní, prostořeké dravce co mění názory jak je potřeba pro popularitu, moc a peníze.

Také potřebujeme někoho s silou Herkula, aby dokázal poklidit ten Augiášův chlév na Hradě.;-)

Volte dobře.

19 0
možnosti

Zeman využil strachu velké části společnosti z imigrantů arabského světa. Stačilo pár populistických keců a lidé ho volili v naivní představě, že on může v tomto směru něco ovlivnit. Podobně dnes Babiš začíná sázet na kartu, že kvůli pomoci ukrajinským uprchlíkům nelze zapomínat na naše občany a věřím tomu, že mu to v prezidentské kampani přitáhne dost voličů.

17 0
možnosti
MB

Když se dívám v ose času. Pak tam vidím Husáka a Jakeše. Inteligentní Gustáv normalizátor a komický Milouš. Oběťt sebe sama - neschopen překonat své IQ. Pak tedy - bojler jako brojler. Pořád ovšem uznávám. Byli čitelní a o něco jim šlo. Ideje šílené, budiž - se zanícením konali. Názory a postoje neměnili ...

Miloš hradní? Neznám gumovatější osobu. Jakkoliv stár, páteřní špičkový gymnasta. Jeho vyznavači, už musí být už totálně zmateni. Tolik zásadních výkrutů - předvedl málo kdo. Za co bojuje on? O co usiluje. To jsem nepochopil dodnes. Asi za Baláka ...

Andrej, je v podstatě kopie Miloše. Říká, že je pro všechny - tedy pro nikoho. Ba, ba, přitakal Miloš. Už zase objevil Pepu. Trvale říkám - ČR má dlouhodobý problém. Směšných postaviček plno, hrají si na politiky. Žel státník nevidno ...

Jsem odpůrce režimu, do r. 1989. Korektně uznávám. Jakkoliv byl Husák a Jakeš směšnými. Svého druhu je chápu. Ve svém šíleném konání - byli ještě zásadoví. Něčemu věřili, tak to tedy prosazovali. Jistě, doba je smetla. Výše jmenovaní dopadli stejně. Rozdíl? Ještě o tom neví, nejsou ochotni si to přiznat. Andrej docílit rarity. Brzy vyjede se svým "Obytňákem". Málokterý kempující může sdělit - Kdekoliv jsem "H a jzlík" je všude se mnou ! :-)

18 0
možnosti
Foto

Mě je především blivno z těch cca 40 % těžko pojmenovatelných voličů. Bonmoty, nenávist a úplatky, asi jim to stačí. Teď všude zhrzeně vykřikují, jak nás Fialova vláda zničí. Pan Ziegler to předevčírem napsal dobře. Stát není zaopatřovací ústav. Latentní stesk po Gustávovi a Miloušovi.

23 0
možnosti
Foto

Hradní skanzen toho největšího polistopadového hnusu. Babiš? Darmo mluvit. Jenže SPD 10 %, ANO cca 25 %, dalších 5 % jiné obskurní strany. Ještě že nejsme Maďarsko a nedemonstruje se tu na podporu Ruska. Tam by Tomio s Andrejem zářili. A naštěstí tu ta masa omezenců není tak veliká jako v Maďarsku. Vám karma.

21 1
možnosti
OF
OF

Zeman na důchod nečeká. Čeká na svatého Petra.

0 0
možnosti
MB

Zeman dělá dobrou věc. Dopisuje II díl svého díla - "Jak jsem vás pomýlil svou přítomností v politice" ... :-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.