Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdysi jsem měl také potíže s FÚ. Zaplatil jsem daň za uklízečku a pak jsem odeslal na FÚ informaci o této dani. Donutili mi zaplatit daň podruhé a vyhrožovali soudem. Tak jsem uklízečku dál platil ze svého bez zdanění. Nenechám se státem okrádat, pokud to jde! :-)

0 0
možnosti
PH

P19e10t37r 23H52n19y82k

12. 10. 2022 15:02

Se silniční daní mám také veselou historku. Přišel mi z finančáku dopis s modrým pruhem, že mám na silničce přeplatek 20 Kč a mám se kvůli tomu dostavit osobně na FÚ k paní XY. Obratem jsem volal, že přeplatek nechci a že ho rád věnuji státu, na charitu, nebo kamkoliv jinam. Tu paní jsem nepřemluvil.

Musel jsem přijet ( jedna cesta cca 10 km) a během půl hodiny jsme to po vyplnění A4 lejstra vyřídili.

Ale nakonec vše dobré. Těch 20 Kč mi opravdu vrátili.

0 0
možnosti
JK

A odeslání toho dopisu stálo víc, než přeplatek. ;-D

0 0
možnosti
PD

Pane Flaška, pletete se v jedné věci. Vy sice podáváte přiznání elektronicky, ale ten systém sám nic nepočítá. Každé přiznání, ať už jakoukoliv formou, totiž ručně přepisuje nějaká k tomu určená (jak to říci slušně...) paní, do interního systému FU. Kdybych to neviděl na vlastní oči, tak tomu neuvěřím. Je potřeba to stádo úředníků přeci nějak zaměstnat. Jinak samozřejmě karma.

1 0
možnosti
JK

Co jde přes EPO se nepřepisuje.

0 0
možnosti
Foto

Chcete poradit, pane Flaško? Já bych vám i udělala rozbor zadara, ale když mi tykáte a mažete mne, tak nic...:-)

5 2
možnosti
Foto

Víte, kdybyste mi měla radit Vy, tak bych se nedoplatil na revizních posudcích, které by mi potvrdily, že máte pravdu. Protože Vám nevěřím ani nos mezi očima.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1325
  • Celková karma 30,63
  • Průměrná čtenost 2999x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.