Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

To jsou paradoxy holt., odpůrci Babiše publikují na médiu které koupil :-)))

2 0
možnosti
Foto

Chápu. Vám by cenzura vyhovovala.

1 3
možnosti
PK

Koukám, že jste přešel od jednoho k vícetématovým blogům. Podobný přehled mám od Terezy Spencer s názvem moje ranní kávička a to je včetně zahraničních info.

1 0
možnosti
KP

Tak to dopadne když zvítězí pravda a láska.

2 2
možnosti
Foto

Pořád lepší než když vítězili vaši oblíbenci a zaváděli tady koncentráky a šibenice.

2 2
možnosti
Foto

Jsme mimořádně imbecilní společnost.

Karma.R^

8 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MB

Sám vidím obrovské proměny. Ta bývalá generace se živila sama. Bez dotací, ručila svým jménem a majetky. Jak to dělali nevím do 50 let přežili. Dnes, je doba Nároková! Kdo více dá = Je více oblíben. Ani tak nejde o to, kdo jak byl zapleten s KSČ - Jde o to, co předvádí. Já pragmaticky bez emocí sděluji - Tak blbou Vládu jsem zde ještě od r. 1989 dlouho neviděl ! Konjukturu jsme doslova projedli + Daňový balík k tomu na cestu,a aby tedy bylo lépe ! Neslýchané ! ... :-)

4 0
možnosti
LH

Takže Paroubek byl lepší?

1 0
možnosti
RK

Jeden můj známý, když jsem mu vypočítával podobné excesy a ptal se, jak je to možné, nasadil vždy kouzelný výraz a pravil: "Ale jsme svobodní!" ;-)

2 0
možnosti
MB

A co se vlastně změnilo ? Občas píši - děd znárodněn. Otec v režimu s problémy, protože nadával, že jeho otec byl znárodněn. Měl nízký tlak. Když šli Komunisté od válu - byl šťasten. Když po 1989 uviděl v TV Grebeníčka, nastalo i neočekávané blaho! - Tlak mu stoupl a oběh krevní se spravil. Kdybych mu políčil soudobé poměry - Nevěřil by tomu. Kdybych mu sdělil, že na hradě dlí samolibý, bývalý komunista a vládu vede agent STB - Zvolal by, že to je neslýchané ! Kdybych přidal, že žijeme v konjuktuře, vláda už nemá prachy a chce zvyšovat daně nejvíce za 25 let - Podal by dotaz A proč je volíte? Proč takové voly, držíte stále u moci ? Kam se ta generace a rozum, vlastně poděl ? ... :-)

6 0
možnosti
RK

Že jsou u moci bývalí komunisté či agenti StB mě až tak nepřekvapuje - dojný přežvýkavec se čtyřmi žaludky (za konkrétní titul jsem byl z důvodu vulgarity smazán) přestal být atraktivní, tak hurá k jinému žlabu, který je plný bez ohledu na jeho barvu. To platilo před sto lety jako před padesáti. Že nejsou peníze? Vyšší daně? Třeba by pan otec řekl - vydržte ještě deset let, po čtyřiceti se to obvykle zlomí...

1 0
možnosti
JB

J27i64r72i 70B28o19r

1. 11. 2019 10:36

Absurdistán.R^ Už delší dobu si myslím,že na víc nemáme. Není nám dáno.

2 0
možnosti
JK

J21a31n 46K72o30z87á66k

2. 11. 2019 0:57

Mluvte za sebe, jestli vám není z hůry dáno, v apatyce nekoupíte.

0 0
možnosti