Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Václav Klaus a Jiří Weigel pro mne již dávno ztratili svoji důvěryhodnost! A to jsem nikdy neměl potřebu věřit tomu, že Václav Klaus a Miloš Zeman jsou placeni z Kremlu.

1) Václav Klaus pracoval v Prognostickém ústavu, založeném ministerstvem vnitra Štrougala, pod přímým dohledem ruských tajných služeb KGB, ze kterého se rekrutovali předsedové většiny polistopadových stran u nás.

2) Václav Klaus od počátku byl proti Evropské unii nebo Spojeným národům evropským, se kterým nasměrováním zápasila ODS do nedávné doby.

3) Václav Klaus svým projevem na sjezdu destruktivní Alternative für Deutschland se jasně postavil proti Evropské unii v zájmu Ruska.

4) Václav Klaus u nás po Listopadu umožnil rozvoj postkomunistických oligarchů a papalášů postavených na typicky ruské korupci a protekci, jejichž průniku do politiky nebránil.

5) Václav Klaus odmítnul, aby rozebírání státního majetku předcházel mravní a právní rámec.

Proto mne nepřekvapuje, na jakou stranu se staví v Ruské válce s Ukrajinou!

:-)

5 0
možnosti
PK

Klaus, Zeman. Dvě postkomunistické zrůdy z prognostického ústavu.

Pro mě jsou tito pánové příkladem vlastizrady se vším, co k tomu patří.

6 1
možnosti
Foto

Souhlas a karma, zejména za poslední odstavec. Býval jsem fandou VK v oněch "devadesátkách " , ale co tropí dnes ???

Jsem +- vrstevník a taky věkem ( dle mé ženy) blbnu. Na její poznámky v tomto duchu odpovídám - co to je proti našemu bývalému pp VK ? A to se nezmiňuji o našem současném pp MZ !!!

Ten Prognosťák zřejmě zanechal v obou nesmazatelné stopy.:-/

7 0
možnosti
PK

Nemusím ve všem s Klausem a pomocníkem Weigelem souhlasit, ale je to jiný pohled. Vy máte takový moc optimistický, řekl bych jásavý. V současnosti probíhá, možná doznívá fáze - přirovnal bych to k seznámení s dívkou. Oba se přetvařujeme, jsme lepší než v dlouhodobé skutečnosti. A přicházejí všední časy. Abych nebyl podezírán - migrace bude sílit a stále považuji tu ukrajinskou za relativně lepší než arabsko-africkou. A i když jsem Kubu z éry Nečase nemusel, tak nyní se mi líbí jeho realismus.

6 0
možnosti
Foto

Klausův pohled možná vychází z historie jeho rodiny, která k nám také přimigrovala odněkud z Podkarpatské Rusi nebo podobně. A vidíte, jako migrant byl úspěšný, až na Hrad to dotáhl. Ovšem v současnosti by asi dost lidí rádo přivítalo, kdyby zase přeemigroval, nejraději někam k Moskvě. Však jej tam srdce táhne! ;-D

8 3
možnosti
OF

https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/tu-jest-normalnie-czechy-znalazly-przepis-na-demograficzny-boom/52r65cx

Naše populační politika není špatná. Viz ten polský článek. Polsko nám jen závidí. Index plodnosti - ČR 1950 2,8 1990 1.9, 1999 1,13 , 2019 1,71

Polsko : 1990 2,06, 1999 1,222 , 2019 1.41

Takže během 20 let index plodnosti / natality index/ stoupl z 1,13 na 1,71

V Polsku index plodnosti stoupl jen nepatrně z 1,222 na 1,44 ̈

/ vede Niger 6.8/. Takže dost jsme si pomohli sami. Nemá na tom podíl i Klaus?

Rusko vymírá/ 1.5/ a Ukrajina ještě více/1,2/.

Co se týče článku, možná je trochu xenofobní, ale určité obavy jsou na místě.

Vždyť nás, těšínské Poláky, posíláte stále do Polska, můj "kamarád" Zdeněk Matuška polštinu vyloženě nesnáší.;-)

P.S Copak se antagonismy mez Kurdy a Turky nepřenesly i do Německa?

0 1
možnosti
OF

Co se týče natality tak našel demografická politika je v Polsku velmi oceňovaná. V Polsku se nedaří zvednout porodnost i přes akci 500+

/500 Pzl na dítě každý měsíc/

1 0
možnosti
Foto

Kdo chce psa bít, hůl si najde. Rozumně pojatý článek a to Klause nemusím. Pan Ziegler tady často popisoval buranství Rusů. Ukrajinci žili s Rusy po staletí v jednom carství a potom i v Svazu. Lze předpokládat, že se chováním neliší.

8 9
možnosti
ST

Spící agent z Prognostického ústavu má u mě palec dolu celou dobu...

10 4
možnosti
Foto

Jenže bohužel občas mluví ze spaní. ;-D

0 3
možnosti
JL

pana exprezidenta občas sleduji s jakýmsi zvláštním pobavením... Propustil v amnestii desítky, stovky? českých podnikavců, kteří byli odsouzeni coby podvodníci, přežil atentát!, ukradl pero až v Argentině!!!!!, vše zprivatizoval, miloval Thatcherovou---co o něm ještě víme? Svým něžným hlasem fascinoval nejen české živnostníky, ale i ženy...charizmatický ufon????. Mimochodem občas jsem mu dal za pravdu!!! A jak se zbavil manželky, bylo excelentní, šup s ní do Bratislavy!!!! Ukrajinci? Nikdo neví. U nás výhoda, že je tu málo bydlení i pro tuzemce a málo práce. U mě v baráku činžovním, v městečku 60 km od Prahy, Ukrajinci vždy pracovali na stavbách. Pár jich přespávalo v kanceláři nějaké firmy na lehátkách, ráno je vozili do práce. Teď zmizli, asi na Ukrajinu bojovat nebo na jinou práci, kdoví? Vím o mladé Vietnamce se 2 dětmi, bydlí v Praze v 1+1 za 15 000, pracuje v Amazonu a peníze jí nestačí, chce si vzít ještě další práci vedle Amazonu. To Ukrajince čeká.Ne každý je miluje, naopak, hodně Čechů má k nim city přesně opačné..Ukrajinky jsou sice pracovité, ale až zjistí, že ve Skandinávii i jinde dostanou 4x vyšší plat, hodně z nich odejde, odhaduji. Vlastenecké duše se vrátí na západ Ukrajiny, který asi Putin benevolentně nebude dobývat, jen tam občas pošle raketu - Privet uz Rossiji. Rossija!!!! Urá!!!!

0 2
možnosti
Foto

Václav Klaus zdegradoval až k chvále režimem vraždícím civilní obyvatele Ukrajiny. Doma u většiny lidí prohrál. Je odhodlán škodit. Zeman s milostí Balákovi také vyslal signál, že mu tahle země může být ukradená. A prošlo mu to. To je přesně to, co očekával, a bylo mu vyhověno.

12 2
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.