Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
PB

P92e39t51r 88B79u94r29i78a22n

30. 3. 2021 10:32

Není bez zajímavosti, že pokaždé poté, co si jde premiér Babiš nezávazně poplkat se Zemanem u kafíčka, někdo odněkud vyletí.

Až příliš to připomíná půlroční povinné raporty našich vládců v Kremlu za komunistů. Po jejich návratu (vrátili-li se vůbec) se ostatní hlavouni třásli strachy o svůj osud.

13 1
možnosti
MB

Pan Bureš vnesl do politiky spoustu nového. Mne fascinuje, že za Hnutí ANO, má pouze 1 ministra, p. Brabce ! Vzájemné pouto je známé, spoluzakladatel. Vůdce si tedy jmenuje své věrné. Následně, je veřejnosti nabídne jako Sbor odborníků. Říkám si, pokud bych byl jmenován a žil z vůle - Komu bych se asi tak odpovídal? Komu bych svůj pytlíček švestiček tak asi věnoval ? I z těchto důvodů ten spolek považuji a Sektu. Tvořena shora, návod na použití ? Je zřejmý - Účelovost. Ruku na srdce, ono tomu bylo v podstatě vždy. Je historickou zásluhou p. Babiše, že to dovedl do stavu naprosté dokonalosti ! Bádám si, jak to ten Adolf, kdysi vlastně dělal ? I dnes Soukmenovci jásají ! ČR je na padrť = Vítězství je naše ! Ta podobnost, je opravdu neuvěřitelná. K čemu Odborníky ?, taky to kdysi Vůdci hatili ... :-)

11 1
možnosti
OF

A co Rakušané ? Mají si kde hrát ? Když už jste tak útlocitní, nezapomněli jste

na naše sousedy ? Ti t nás budou mít opět radost. Jen doufám, že v jaderné

energetice je lepší pořádek než na draze. Mám ještě v sobě zásobu stroncia

a jodu 131 na 120 let. Po Černobylu.:-P

0 0
možnosti
JN

J60o97s19e26f 12N29i35k38l

30. 3. 2021 9:15

V současnosti je společnost Rosatom první na světě v počtu zakázek na výstavbu jaderných reaktorů s nejlepšími referencemi a zkušenostmi... pokrývá celý jaderný cyklus, počínaje těžbou uranu (Uranový holding ARMZ), výrobou jaderného paliva (TVEL, a.s., dodává i pro české JE), konstrukcí atomových reaktorů po kompletní výstavbu jaderných elektráren (Atomenergoprom, a. s. ; OKB Gidropress), nakládání s vyhořelým jaderným palivem a likvidaci odstavených reaktorů...myslím, že má nejlepší reference...

1 6
možnosti
Foto

A Vy se považujete za odborníka nebo politika?

5 1
možnosti
Foto

Jaroslav Míl včera večer upozornil na jednu věc. Dnešní rozhodnutí vlády znamená půlroční odklad - tendr má být vypsán až po volbách. Pokud by se měly dodržet předpokládané termíny výstavby, měli by uchazeči na vypracování své nabídky půl roku, což je šibeniční termín. Potřebovali by ale asi tak rok, aby se stihli dohodnout i se subdodavateli.

Včechny naše dosavadní vlády zatím odkládaly finální rozhodnutí na ty, co přijdou po nich. Zdá se, že tento alibismus jen tak neskončí.

2 1
možnosti
JK

Tahle vláda už nerozhodne, tak připravila na tu příští podlý podraz. Nebude možné se bez vysokých sankcí Ruska zbavit. Už slyším ten křik ve sněmovně a v médiích, okrádání občanů o miliardy, pro osvěžení si pusťte projevy ke kauze "lithium". Případné připuštění Ruska do tendru a jeho následné vyřazení bude ale znamenat ještě větší křik, mezinárodní poprask a ještě větší ztráty. Je to past na příští vládu a rozumné by bylo počkat s rozhodováním až všechny rudé trenky opustí Hrad.

3 0
možnosti
OF

Dnes aby se člověk bál koupit i ruskou zmrzlinu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1315
  • Celková karma 32,96
  • Průměrná čtenost 2990x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.