Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti
MV

No,.. to jste si dovolil hodně - napsat pravdu. Všichni přeci vidíme, že je prezi schopnej. Všeho schopnej. Teda... skoro všeho.

4 1
možnosti
HH

právě...skoro...rozumí všemu a zdraví má jak junák, i tu cukrovku přechlastal...jen zvednout se z gauče je pro něj adrenalinovej sport a riziko zlomeniny...Naštěstí pro něj, páteř si zlomit nemůže...

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, neboť lidská hloupost je nesmírná. Nějak jsem si však nevšiml, že by povznášela, ač někteří mluvkové jsou o tom (ve své nevědomosti a hlouposti) bytostně přesvědčeni. A když se k tomu přidá "moudrost" poddaných, je vymalováno a Kocourkov je reinkarnován. :-)

2 1
možnosti
LU

"Po tiskové konferenci požádala přítomné novináře, fotografy a kameramany, aby kamery odvrátili stranou, případně nefotili odchod prezidenta Miloše Zemana. "

Toto mi silne pripomína správanie US ochranky pri odchodoch amerického prezidenta pána Roosevelta, ku koncu svojho 4 volebného vládnutia.

Pán Roosevelt bol osobnosť, aj keby ochranka nežiadala o nefotenie prezidenta v nedôstojných pózach, aj tak by ho žiadny novinár s úcti k nemu nefotil.

4 0
možnosti
Foto

I11v41a11n 38M57a40r61e12k

8. 10. 2020 19:59

Věřím, že na blogosféře, mezi svými, byste s tím blogem došel nepochybně k většímu uznání. R^

3 1
možnosti
DR

Rozhodně. Zde, i přes tradiční mínusové řádění Dvořáka s Roudenským níže, netuším co touhle slátaninou chtěl autor říci.

2 2
možnosti

To jsou starosti...

Svoje žádné nemáte?

5 1
možnosti
MB

Dobrý blog k úvaze. Má člověk své právo na soukromí, stav zdraví ? Určitě ano viz Listina práv, svobod. Co s osobou veřejnou, na žebříčku nejvyšší ? Má mít pouze privilegia, slušný příjem, nedotknutelnost - (dokonce kdysi vymahatelnou zákonem) ? V jaké roli vlastně se vlastně nalézá ... ?

Tvrdím - do politiky nešel ! Stal bych se totiž "Veřejným majetkem". Lidé, by se mi skládali na mzdu. Byl bych jim odpovědným a dostal - de statusu "Slouhy" = Veřejného blaha ! Vlastně, jejich zaměstnancem ! Asi by mne sledovali, kontrolovali, i tajně fotili, pomlouvali ! No dobře, 8 hod - po - pátek ? To by ještě šlo, i bych se přetvařoval ! Kulové - 24 hod + 365 dnů + mandát ! Výkon je vysilující - Zahraniční - tuzemské cesty, kabinetní jednání. Asi budu muset mít nějakou fyzickou kondici ! Kdo to má vydržet ? Dříve, či později, se mi to podepíše na zdraví ... !

Miloš si tedy medituje - Má právo veřejnost vědět, jak si na tom zdravotně stojím? No určitě, jsem pilíř. Ve vyspělejších zemích by mé výroky, zdravo stav - mohlo sehrát oslabení měny ! Chválabohu, že jsme v ČR. Má prezidentská slova nikdo nebere vážně - zahraničí mne prakticky odmítlo, nikam nemusím jezdit, Kč padá i tak ! Nu, rozpadám se a tak si už pouze piklím. Nic neočekávaného, mám svůj věk - Je to pro každého. Nicméně, kdo se mi bude smát - Je Bakala ! Bakala je Hyena ! Já se obětoval pro náš národ ! ... :-)

6 4
možnosti
MB

Ale chlapci záporní ! Proč zase negujete Milošovy bájo dedukce ? Nebo my, mu máme sloužit ? Doba je tak převratná, už se v tom těžko vyznat ! ... :-)

1 2
možnosti
TL

Považuji blog za užitečný, je třeba vědět matters like this. Díky.R^R^R^

Reakce slaboduchého pseudospeakera hydroxylova odpovídá ...

nicméně dosti smutná.

Ve stejném duchu se nesou i určité reakce na tento blog,

alespoň do timestamp 19:33 08.10.2020.

Skutečně zapáchají východem, jak uvedeno níže, takže: omnia exceptio est ipsa quoque regula (59540 - zdravím) ...

5 2
možnosti
PN

P15e25t81r 17N40e62d45v86ě56d

8. 10. 2020 19:38

To jste opravdu tak zoufalý? Neukájíte se při sestříhaných záběrech na špatně pohybujícího se Zemana?

5 4
možnosti
Foto

Hloupý a velmi ubohý blog, doufejme, že příště se podaří napsat něco méně trapneho !

8 13
možnosti