Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Koukám na to poštěkávání ratlíků a podvraťáků bez jediné věcné myšlenky. Docela tristní pohled na zakrslé trpaslíky s čepičkami a krátkými nožičkami. Rv

Vypadá to, že stabilní parta známých paranoidně nenávistných diskutérů se zde tak zapouzdřila sama do sebe, že není schopna přijímat podněty zvenčí, tudíž nevratně degeneruje. Je to dobře nebo špatně ? Záleží nejspíš na úhlu pohledu. Každopádně bych doporučoval, aby si občas zašli mezi lidi a vnímali názory většiny občanů, jinak z nich nevznikne sekta podobná jehovistům.

Autor článku jako roztleskávač prorežimní kolaborantské vlády přesně ví, co jeho fanklub chce slyšet a co i náš zaoceánský protektor dobře ocení.

0 4
možnosti
Foto

Co češtiny by to přeložit nešlo? Nebo to opisujete z Ruďasa?

5 0
možnosti
Foto

Vždy jsem se naivně domníval, že ten, kdo má štít a meč je na tom vždy lépe než ten, kdo je vyzbrojen toliko mečem.

0 0
možnosti
LB

Ruské reakce na americké zbrojení jsou naprosto pochopitelné. Známe přece Houstonský projekt, který má být zásadním krokem při realizaci tzv. Nového světového řádu (NWO).

Jeden ze spoluautorů Harvardského projektu Z. Brzezinski na uzavřeném zasedání řekl : „Nový světový řád o hegemonii USA se vytváří proti Rusku, na účet Ruska a na ruinách Ruska. Není pochyb o tom, že Rusko dříve nebo později bude rozbité a půjde pod nucenou správu. “

Speciální část tohoto plánu je osud slovanských národů tak, jak to bylo již v Hitlerově plánu Barbarossa. Američané dokonce uvedli v projektu konkrétní čísla – totální likvidace 300 milionů Slovanů. Těchto totiž nejprve použijí na své cíle na rozkol a zničení slovanských národů, a potom je čeká stejný osud.

Takže vážení pravičáci, nějaká naivita a prostoduchost nejsou rozhodně na místě.

Mám takové svrbění, že vedle Barnettova plánu s miliony černými přistěhovalci do Evropy běží i Houstonský projekt (Ukrajina atd.).

Milí oponenti, zatleskáte si, jak úspěšně děláte Američanům užitečné idioty ? Schapiroprotektor musí být z Vás konsternován a nadšen ;-D;-D;-D

3 12
možnosti

Jedno musím vám šíleným konspirátorům přiznat, fantazie vám rozhodně nechybí, ovšem její zvrácenost a očividná slaboduchost je odpuzujícíRv

11 3
možnosti

Upřímnou soustrast panu autorovi, musí to být frustrace, když se sem nasáčkuje někdo jako Bouše:-P

9 1
možnosti
Foto

Autor se baví. Viz jeho jediný příspěvek - až do teď. Pan Bouše jeho duch naprosto naplňuje :-):-):-)

7 2
možnosti
OB

"Velké říše nejsou udržovány slabostí" Tacitus

1 0
možnosti

Autore,

ruská armáda samozřejmě protiraketovou obranu pilně buduje, dnes se skládá z baterií systému S-400 Triumf a nově se zavádí systém S-500 Triumfator M.

https://en.wikipedia.org/wiki/S-400_(missile)

https://en.wikipedia.org/wiki/S-500_(missile)

Pokud bych porovnal s Američany, tak obě strany se téhle oblasti pilně věnují (Američané mají PAC-3 Patriot, SM-3 + Aegis a systém THAAD), ale každá používá odlišný přístup (filozofii) k řešení problému.

3 0
možnosti

Ale je zábavné pozorovat trio Bouše, Malý, Dvořáček. Smíchy se kuckám, když čtu co sem napsali.

5 1
možnosti
LB

K příspěvkům p. Bohumíra Malého bych doplnil, že citát a 4 kroky Thomase Barnetta k ovládnutí světa Američany jsou výňatky z jeho dvou knih „The Pentagon’s New Map“ a „Blueprint for Action“ vydaných v roce 2002.

Nějak se to až nápadně shoduje se strategií a taktikou USA, kterou prožíváme dnes a denně na vlastní kůži. Mě a nám vlastencům teda z toho docela mrazí v zádech. Ale jsem si vědom, že zdejší neobolševičtí kolaboranté s protektorátní vládou mají teď určitě nejméně takovouhle radost ;-D;-D;-D

2 12
možnosti
OK

Obecný problém vašeho usuzování lze dobře demonstrovat třeba právě na tomto vašem výroku.

Když totiž lidi, kteří nesdílejí váš názor, označíte nálepkou neobolševičtí kolaboranté a předjímáte jejich uvažování, demonstrujete tím pouze způsob, jakým vnímáte realitu.

Kdybyste se totiž pozorněji podíval na vaše odpůrce, tak byste zjistil, jak obrovská názorová pestrost mezi nimi je, dokonce mnozí z nich jsou názorově nesmiřitelní.

Ale taková realita je pro vás zřejmě příliš složitá. Mnoho lidí, kteří tak snadno podléhají konspiracím, tím vlastně jen kompenzují anticipační úzkost z nejistoty, kterou jsme všichni obklopeni, úzkost s nemožnosti pochopit vše, co se kolem nás děje.

12 1
možnosti
Foto

I53v45a59n 43M28a44r48e61k

11. 11. 2015 15:31

Už první slovo Vašeho blogu p. Flaška zavání ubohostí. Nejsem Putinovec ani rusofil či kremlin. Nebyl jsem komár a ani jsem jim nefandil , ale ty laciné protiruské bláboly dnešních rádobyhrdinů se mi příčí . Když jsem se pár takových "hrdinů" hýřících zde až "neskutečnou odvahou" otázal na jejich minulost, najmě v časech kdy tu vládli komáři, přešli to velkoryse mlčením a nebo se raději vypařili na čas z debaty, Takže "harašte" zde vesele dál a "bojujte" jako legendární Sancho s větrnými mlýny,navíc stejně nemáte . Rv

9 9
možnosti
Foto

mnohým jiným se zase příčí vaše laciné protiamerické bláboly

8 2
možnosti
Foto

Souhlasim s Vami. Kdyby to co predvadi ten rusak rikal nekdo s postavou Imri Bugara, tak z toho mam respekt. Tohle mi pripada, jako kdyz se skolacci na zachode trumfuji o sve velikosti. To jak to bude velke v budoucnosti, vedi houby. Predevsim, jako u Putina, k cemu jim to bude, kdyz o ne hezka holka (slusna spolecnost) nestoji.

Karma.

8 3
možnosti
JS

USA sice v posledních letech vedly desítky válek, ale sto let nepoznaly válku na svém území. Putin jim pouze velmi něžně dal na vědomí, že to tak nemusí být i v budoucnosti. Všem rusobijcům pouze připomínám co se dělo, když SSSR začal budovat v r.1962 základnu na Kubě. Nemám v úmyslu dělat kanonenfutr ve válce USA proti Rusku. Žvanění na téma budování socialismu nebo rozšiřování svobody a demokracie na celém světě už mě nezajímá.

5 6
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 32,99
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.