Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Nízká volební účast na Slovensku je logická. Já bych k těm volbám taky nešel. Než volit progresivisty, to si radši nechám uříznout prst.

A volit Fica? To by mi muselo napřed přeskočit kolečko v hlavě. Takže bych volby nechal na těch, ktěří nemají takto antagonistický vztah k oběma variantám.

0 0
možnosti
Foto

Je to průšvih a není to dobrý. Současná politická reprezentace Slovenska je obrovským nebezpečím. I vzhledem na ne tak dávné historické souvislosti je třeba dobře pochopit příčiny.

Zaslechl jsem, že například Itálie také reagovala a (zatím jen mírně) pohrozila, že kdyby Slovensko, pokračovalo v námluvách s Ruskem, tak budou staženy italské systémy protivzdušné obrany, které v rámci spojenectví NATO chrání slovenský vzdušný prostor. Také reakce naší vlády je pochopitelná a schvaluji její ráznost. A přesto je zároveň třeba na všech možných lidských a občanských úrovních udržovat dobré vztahy s lidmi žijícími na Slovensku. Je to jediný možný způsob, jak pomoci. Hlavně nikoho z obyčejných lidí neurážet a neponižovat.

Nakonec, pokud by u nás příští volby dopadly podobně průšvihově jako nyní na Slovensku (což je docela reálné riziko), zkuste si představit, že by nás poslali všichni naši dosavadní bezpečnostní partneři do háje.

0 0
možnosti
OS

No, jestli to procento, kteří to vhodili Ficovi, je většina Slováků, tak jsem čínský bůh srandy a matematika je filozofická disciplína..

0 0
možnosti
Foto

Tak jestli takovehle nesmysly nekdo mysli vazne, tak to teda potes. Z toho by se treba dalo dovodit, ze nekdo kdo pece s Posseltem cilene dela vse pro to, aby ničil hospodarstvi a zivity lidi v CR, protoze jimi zjevne pohrda

5 2
možnosti
LC

Nevím jak to máte vy, ale já chodím k někomu na návštěvu jen když mně pozve.

3 3
možnosti

Souhlasím, zkuste to vysvětlit Putlerovi...

9 0
možnosti
PV

Problém je to, že ak vojnu na Ukrajine nezastavíme včas dohodou USA a Ruska tak budeme mať Rusko na hraniciach či už vyhrá Ukrajina alebo Rusi. Aj ČR má záväzok brániť hranice NATO takže ak vyhrá Ukrajina a následne bude prijatá do NATO tak aj ČR ako člen NATO bude mať de facto Rusko na svojej hranici. Ak vyhrá Rusko a pohltí celú Ukrajinu tak je to dtto to isté. Jediný spôsob ako nemať ďalšiu spoločnú hranicu NATO s Ruskom je dohoda o neutrálnom statuse toho čo z Ukrajiny zostalo. V ČR je veľmi rozšírená predstava, že nechce susediť s Ruskom ale Česi to chápu len ako stav de iure, nie ako reálny stav kedy hranica NATO je z vojenského hľadiska fakticky aj hranicou ČR.

0 3
možnosti
VB

Pouze pro ty, kteří nesouhlasí s vražděním na Ukrajině, okupací cizí země.

Víte co je nejhorší? Ne Fico nebo Danko, ale to, že byli Slováky na základě toho co hlásají, zvoleni. Děkujme bohu, že jsme v roce 1992 se rozdělili.

Představte si, že v Česku bude zvolen jeho babiklon a začne podobná rétorika, vyhrožování novinářům, šibenice před jejich domy, prostě to se děje na houfování dezolátů, bude běžné.

13 3
možnosti
IH

Tak on sem proto cpe ty články o tom jak jsme my špatní a chceme válku. Cpe nám ty svoje žvásty o míru co se dá. Hlavně aby to neřekl nahlas sám. Už je opatrnější od voleb. Přesně v duchu STBáka.

3 0
možnosti

Dobře Ty...pardon Vy. Dobře popsáno.

6 0
možnosti
PM

Fico dostal vo volbach nejakych 20% pri 60% ucasti takze ho volila možno 15% so všetkych obyvatelov zbytok Slovakov sa za neho hanbi a mesuhlasi s nim 😀😀

2 1
možnosti
JV

Nevolili? Tak jsou viní a ať se stydí za toho pucfleka cara a zločince Putina.

7 0
možnosti
  • Počet článků 1332
  • Celková karma 31,12
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.