Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Tady nejde o Flašku ale o propagandu. Řada států se s koronavirem celkem vyrovnala a je schopná ho léčit. Jsou mnohem větší epidemie ve světě a ticho po pěšině. Podívejte se na vyjádření státního zdravotního ústavu - http://www.szu.cz/uploads/documents/CeM/ARO_ARI/2017_2018/Komentar_k_chripce_v_USA_7.2.2018.pdf

0 0
možnosti
JB

Kdyby se ty roušky hned poslaly, zněl by titulek: "Pomohli jsme, chcípneme"

1 0
možnosti
LS

"Nejdřív mluví, potom myslí" - u A.Babiše nic neobvyklého...

2 0
možnosti
ČP

Pane Flaško, už se vám to tady někdy říkal. Pusťte se prosím vás už té flašky, patrně pod vlivem píšete trapné nesmysly.

0 0
možnosti
JJ

Myslim ze jmeno Flaska je jen umeleka licence na Vaclav Lahev

0 0
možnosti
BH

Flaška pomůže i kdyby měl chcípnout a zároveň nakazit svou rodinu;-(:-P

1 0
možnosti
OU
JP

Trapné a nesolidární chování vůči EU chápu jako ideové postoje estébáka a komunisty ve spojení s nízkými hamižnými pudy. Ale takto se zachovat vůči postižené komunistické Číně, to mi hlava nebere. Kdo rychle dává, dvakrát dává....

2 2
možnosti
MB

Ať udělá Babiš tak, či onak, pořád je to špatně, že pane Flaško?

6 1
možnosti

Babiš a střet zájmů v hodnotě 50mega neexistuje už je to jen za mega.Tak hrrrr na něj někde jinde.Už musíte být k smíchu samy sobě a ostatní už vás nebudou ani litovat. Babiš dále řekl, že úřady prověřovaly zásoby zdravotnických prostředků, které by Čína mohla kvůli nákaze potřebovat. „Ale tam podle zprávy ministerstva zdravotnictví nemáme možnost nějakým způsobem pomoci, protože potřebujeme tyto zásoby pro naše lidi,“ uvedl Babiš.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 32,45
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.