Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Normální lidé dostávají neplacenou dovolenou od svých zaměstnavatelů zcela běžně. Vůbec nemusí jít o manažery.

Poslanec je pozice, ale zcela jiná. Tam o tu prácí ani tak nejde. Odměnu dostává spíš jako odškodné, že nepracuje a věnuje se politice. A je každého z nich věc jak svou stranu, voliče reprezentuje, hájí. Je na něm jakou zvolí taktiku. Podle ní bude ohodnocen při dalších volbách.

A v tom se o Babiše asi není třeba bát.

1 0
možnosti
OU
LM

To je ale blábol pane autore

5 3
možnosti
PP

Á, musim se panu Flaskovi omluvit. Je to Klazar Lukáš. Hoch se ve skolce nenaucil slusne oslovovat lidi, ktere nezna, a tak uziva zpusoby prvniho stupne zakladni skoly. Klazare, oslovujeme, volame.... :))))

2 3
možnosti
Foto

Ano a na prvním stupni se učíme i používat háčky a čárky.

3 2
možnosti
LK

Bohužel, tohle si svědci Babišovi nějak omluví. Sekta je sekta.

Nabízí se zajímavá analogie s poslancem Farským. To měli svědci Babišovi i sám Vůdce plná ústa morálky a služby veřejnosti.

Nyní je vše jinak. Vůdce může.

Quod licet Iovi, non licet bovi.

5 2
možnosti
PP

Nabízí se zajímavá analogie s poslancem Farským.... Ten nejdrive lhal, ze to ma s fialou domluvene, pak se drzel zuby nehty a nakonec ho museli stranici vystipat, kdyz pochopili, ze je to neudržitelné. Ne, vlastně, za to muze opozice, ze hodny skaut Farský musel to teplé místečko pustit někomu jinemu, věrnému.

3 0
možnosti
PZ

omluvenka na debatu s voliči je možná, když se nechce podílet na práci v poslanecké sněmovně, ale proboha proč na Moravě a jinde, když je zvolen za Ústecký kraj, ale jeho voličstvo jistě pochopí jakoukoli variantu vysvětolení, možné i tři různé v pěti dnech....

1 0
možnosti
EZ

Flaško, co se staráš o Babiše, když jsi ho nevolil. Starej se o ty svý pětikolky!

3 7
možnosti
PN

Když je Babiš ve sněmovně a žvaní, je to špatně. Když se vozí po republice a žvaní s občany, je to zase špatně....Co by měl tedy dělat, aby to bylo správně? Sedět na zadku ve sněmovně a jen šoupat nohama? Tohle by se líbilo těm demokratickým příznivcům slepence? Když tak vynechte ty bláboly o tom, aby seděl třeba na Mírově, to s tím teď nesouvisí.

11 12
možnosti
Foto

Vystupovat věcně a stručně, pracovat ve výborech. Co na tom nechápete?

8 4
možnosti
JV

Myslím, že bloger by neměl mít možnost mazat příspěvky v diskusi, které mu nejdou pod vousy......

6 1
možnosti
Foto

A proč to sem píšete?

1 0
možnosti
PP

Porad hledám Vas příspěvek na stejné téma ke skautovi Farskému nebo že byste ho ani nenapsal???

8 6
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.