Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J82a78n 63D36o24u57š53e41k

28. 4. 2021 15:13

A že najednou ten Babiš mluví pravdu a je záhodno mu věřit. A zrovna vy.

0 0
možnosti
IB

I67v77o 59B50o77u59š95e

28. 4. 2021 23:19

Asi proto, že jim, Babišovi a Hamáčkovi, nic jiného nezbývá.

0 0
možnosti
JM

Na propláchnutý mozek zbytečně dlouhý příspěvek. Úžasná moudra.

0 0
možnosti
Foto

Nabízí se cela řada verzí. Jestli trváme jen na jediné tak to se můžeme na viníkovi usnest.

0 3
možnosti
JK

Vida, asi existuje nějaký trh na kterém se nabízejí verze čehokoliv, vyberete si která se vám hodí a pak z ní uděláte transparent, který ukazujete kde komu. Jo a nezapomeňte vybrat tu co očistí vaše rudé kamarády, na fakta a důkazy zapomeňme. To je přesně Milošova představa, tak pomáhá Putinovi kreslit "červenou linii" na západních hranicích Česka. Zaprodání vlastní země cizí nepřátelské mocnosti je vlastizrada, jinak to nazvat nelze.

3 0
možnosti
Foto

J17a24n 42A70n16d48r24l89e

28. 4. 2021 0:55

jak tak pozoruji nektere mistni "argumentare", tak bude asi stacit se jen k Tobe pridat R^R^R^ V[>-]EU

snad to nakonec dobre dopadne...:-)

1 0
možnosti
ZZ

Existence agentů 006 a 007 je jednou verzí, kterou BIS předložila agentura Bellingcat.

Nicméně pokud jsou i další stopy - je třeba prověřit i je.

Například, že v předvečer výbuchu byl ve skladu majitel firmy Imex a žádní agenti tam nebyli oficiálně vpuštěni, ani nikým viděni, natož jejich přítomnost zdokumentována.

Kdy zboží bylo naskladněno, odkud bylo přivezeno ...... protože Společnost EMKO, bulharského obchodníka se zbraněmi Emilijana Gebreva, zboží před výbuchem zaplatila.

:-):-):-)

3 9
možnosti
ZH

Nezbyde, pane Zavadile, abyste se do vyšetřování pustil vy. Je vidět, že máte přehled, analytické myšlení a hlavně víru, že existuje více verzí.

Zeman vám určitě rád k tomu půjčí Ovčáčka, třeba jako bonus spolu najdete i ten článek vlevo dole.

16 2
možnosti

I ministr vnitra Hamáček potvrdil, že Miloš Zeman ve svém projevu lhal o dvou vyšetřovacích verzích. Když měl Zeman tu bezostyšnou drzost lhát lidem přímo do televizní kamery, není možno mu už věřit vůbec nic. Podle mne je zralý na abdikaci.:-/

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cssd-kulhanek-zahranici-hamacek-vnitro-vyhosteni-rusu-zeman.A210426_093349_domaci_kop

9 2
možnosti

Byl jsem na vojně v době ČSSR a pravidelně chodil do "stráže" jako strážný, závodčí a velitel stráže. Strážili jsme objekty skladů PHM, stojánky letadel a objektů náležící k stojánce a sklad MZ a objekty jsme do strážení přejímali při fyzické kontrole zámků a plomb na objektech a přejímaní objektu trvalo víc jak hodinu při každém strážním objektu. Jak byli stráženy přímo muniční objekty ve Vrběticích?Jen přes kamery? Přes kamery a průjezdem stráže ve vozidle? Nebo fyzicky (kolik bylo obchůzek?)při každé obchůzce kontrola zámků, plomb atd,Kolik v době cca,rok před prvním výbuchem je protokolovaných narušení muničních objektů a případně nahlášeny policii? Tyto skutečnosti určitě nejsou tajné a už dávno měly být zveřejněny a nejenom tyto.

2 2
možnosti
Foto

To pořád nic nemění na skutečnosti, že zde byl spáchán teroristický útok. I když ta holka bude mít krátkou sukni, těsnou halenku, budou 2 v noci a půjde neosvětlenou ulicí, tak za její znásilnění opravdu nemůže ona.

7 1
možnosti
Foto

Ještě bych Vás, pane Flaško, doplnil, že celá tato kauza výrazně přispěla k tomu, že každý politik nebo třeba i bloger či troll musí ukázat, na které straně skutečně stojí. Stačí slyšet plácat pseudovlastence Okamuru nebo Filipa a i jejich obdivovatelům musí být jasné, odkud jsou ve skutečnosti řízeni.

11 0
možnosti
JK

Pane Richtře,

ad1) Kdy přesně před týdnem Miloš hlásil, že chce důkazy, mám za to že mlčel?

ad2) Strašné dilema pro ty co téhle dvojce věřili. Tady ale Babišovu verzi potvrzuje i opozice i ti co informace mohli slyšet. S jistotou Miloš zase nestydatě lže.

ad3) Důkazy nedostane, je obklopen ruskými agenty bez prověrky a sám nepochybně dává v Moskvě raport. Proč tedy podporoval Vládu bezvýhradně (což sám potvrdil), proč ne s výhradou, že chce důkazy.

ad4) Co je ve zprávě BIS je tajné a Miloš neměl nic vyzrazovat, co tam je nebo není nám nikdo nepotvrdí. Pravděpodobnost že zase Miloš lže je vysoká, protože ví, že nelze jeho slova ověřit. Nám po Česku pobíhají ruští agenti vyhazují muničáky a zabíjejí lidi a pro vás je překvapení že to i Miloš odsoudil, to je odporné, to nepíše snad ani Čech.

ad5) Zase to samé, podrobnosti se nedozvíme, ale parlament pracuje v tomto ve shodě a dobře. Že důkazy jsou jasné říkají všichni co mohli dostat bližší informace, včetně opozice, parlamentní výbory zapracovali přesně jak měli a pokud je výsledkem jednotný hlas, pak se mu dá věřit.

Miloš zase poplival celé Česko a zase nahrává Rusku, doufám, že je jako špičkový kolaborant spokojen. On nás vyměnil za moc a prachy, nevěřím, že existuje Čech, který ten vlastizrádný projev schvaluje z vlastního přesvědčení.

11 0
možnosti
JR

J65a10n 64R57i24c74h30t17e77r

26. 4. 2021 12:45

ad 1) - „Širší vyjádření zazní v neděli 25. dubna v pořadu Partie (pořad televize Prima, pozn. red.),“ uvedl Ovčáček na dotaz iDnes.cz - 18. 4. 2021

ad 2) - i ti, co je slyšet nesměli. Přečtěte si například tuhle diskuzi. Ostatně např. p. Zaorálek, ministr této vlády, sám prohlásil, že nepotřebuje důkazy. Pak je těžké říct, kdo lže. A především kdo co vlastně z nějakých zpráv vyčetl.

ad 3) - nevím, jestli je někdo kolem něj ruský agent, nemám na to důkazy. vy jistě ano, když je to "nepochybné". Nic to ovšem nemění na tom, že leckomu z jeho spolupracovníků bych neukázal ani vlastní občanku.

ad 4) - Na jednu stranu naši politici tvrdí, že důkazů je dost, na druhou vyčítají Zemanovi, že zveřejnil informaci BIS, že o přítomnosti agentů GRU ve Vrběticích neexistují žádné důkazy. Fakt v tom nevidíte rozpor?;-)

ad 5) - nezlobte se, ale vždycky jsem měl pochyby o "jednotném hlasu", na to já zkrátka nevěřím. Vzpomínáte si na zprávu BIS, kde se před volbami objevilo, že Paroubek je možná pedofil? Ono to tam takhle vlastně nestálo, jen že se to prošetřovalo a že je to nesmysl, ale co se předložilo ven?

.

Nesouhlasím s Milošem Zemanem téměř ve všem, ale právo pochybovat snad máme všichni. A rozhodně pochybuji, že něco (ať už je to cokoli) dělá pro peníze. Kalousek, Babiš, Hamáček... téměř u všech tomu věřím, ale u Zemana ne. Ostatně jej z toho nikdo nikdy ani nepodezíral (vyjma vás).

3 1
možnosti
FS

Bylo to vynikající. Proto se mohou Hrad i Babiš zbláznit z ČT, cože si to dovolují! Oni jsou tak drzí že si dovolují komentovat a na faktech či opakováních jejich vět dokazovat lži a bezcharakternost....

8 0
možnosti