Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Opět ukázka manipulace s voliči ANO. Vládli jsme 8 let, ale nemáme data... Demografie se jistě za 2 roky vlády koalice tak radikálně?

10 3
možnosti
LH

Pan Jurečka a KDU tam s nimi byla 4 roky😋👎

2 7
možnosti
RK

Duchodovou reformu sliboval Bureš. Měl na to 8 let

5 1
možnosti
LH

Jistě víte pane Knezinku co jsou koalice a kdo pracoval na důchodové reformě. Ještě teď si pamatuji stesky pana Jurečka že jim Babiš nechce dát jako ministr financí peníze...😋

1 1
možnosti
LH

Čtu rok 2020 v době Covidu. Nečtu nic z doby koalice s jdu ?😋dobrá manipulace

0 0
možnosti
PZ

Obvyklý pokus odvést debatu od tématu, vládne vláda a to vede její předseda, který byl přeci ve všem "best", ale za pokus si pávenku zasloužíte. A pokud Vám paměť slouží tak Váš guru pravil, že na důchody za jeho vlády bude vždy a nikoho nezajímá co bude za 30 let a jeho ministryně financí zvýšení věku odchodu do důchodu navrhovala, ale to bylo v době kdy viděla stav státních financí a byla za ně odpovědná, dnes tvrdí, že nemá čerstvá data, takže se demografický vývoj vlivem fialové totality za dva roky prudce zhoršil poté co byl 8 let v poho???

7 0
možnosti
LH

Vláda vládne ale byl tam4 roky Sobotka a KDU, jejichž paměť se rychle vymazala...Vaše taky?

1 2
možnosti
PZ

A Babiš v ní ministrem financí nebyl?

2 0
možnosti
LH

Byl a byl odvolán... několikrát jsem zde četl že za vládu odpovídá premiér.... Tedy teď ne nynější premiér pouze dokončil vytahování žlutých karet...

1 0
možnosti
  • Počet článků 1332
  • Celková karma 31,12
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.