Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Nejlíp ty absurdity u nás pojal jeden náš občan, jehož vůz zastavil policista, aby zkontroloval, zda občan řidič má odůvodnitelný důvod přejet hranici okresu. Občan řidič vytáhl z okénka proti policistovi vysunovací metr a trval na tom, že policista musí kvůli nákaze držet patřičný odstup od řidiče. No, a pan policista přemýšlel, jak zkontrolovat papír, když na něj ze vzdálenosti metr a půl nevidí.

2 0
možnosti
VV

A jak pani Boskova vysvetlite jednani radnich mesta R, kteri povolili provoz verejnych domu za predpokladu ze dodrzi predepsane hygienicke podminky.

0 0
možnosti
VB

Italové jsou nejvíce ulítlí, od středověku mají potíž se státní správou, se zákony, jichž je prý taková změť, že už ani nikdo neví, co zrovna platí. Patrně budou rozdíly: lepší i horší regiony, což se ukázalo hned loni na jaře při ne/zvládání pandemie v některých oblastech. Bože, zrovna slyším z ČT jednoho politika z TOP 09: dožaduje se PCR testů zdarma v době nízké nákazy. Proboha, zrušme testování bezpříznakových v ČR, a kvůli cestování ať si to platí každý sám. To, že stát platí očkování, není výhoda, protože ti odvážlivci riskují někdy ev. i nepříjemné následky, tak jim to přejme "zadara".

0 0
možnosti
JB

J13a28n 25B59a66r27t59o58ň

8. 7. 2021 10:37

Naprostý souhlas

1 0
možnosti
MK

Itálie postoupila do finále Mistrovství Evropy. Jinak souhlas. Snad jste to ani neměl psát, ti naši bašibozuci se to určitě budou snažit trumfnout.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1326
  • Celková karma 30,51
  • Průměrná čtenost 2999x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.