Foto

Dokážu pochopit, že i ti, co si uvědomují, že členství v EU je nutnost, tak to hodí "euroskeptikům" v rámci vyvážení, protože u nich mají záruku, že nebudou hlasovat pro ty největší nesmysly a že nebudou hlasovat ve stylu "když to dělají Němci, tak my musíme také" nebo "musíme zanechat východoevropského buranství" Však i premiér před 8 až 10 lety říkal, že některé nápady z EU jdou i proti mírně nemocnému rozumu a že byrokratický Brusel je úhlavní nepřítel.

JZ

Zasloužená karma Vystoupení z EU by bylo ekonomickou sebevraždou.

JB

J25a58n 40B58e71r47t39l

28. 4. 2024 10:55

Je otázkou, jak dlouho ještě bude tohle platit a od kdy bude sebevraždou v EU zůstávat. Velké firmy začínají prchat, investice z jiných kontinentů klesají a cizí firmy začínají mít problém zakázky firmám v EU vůbec zadávat.

JB

J60a81n 56B81e44r45t30l

28. 4. 2024 10:27

Tato vláda výsledky má- tragické. Díky neumětelství pana Síkely jsme čelili nejvyšším cenám energií

https://twitter.com/LukasKovanda/status/1

783490107200225345

Vláda hned po nástupu k moci zarazila celkem rozumně vypadající stavební zákon, aby ho po dvou letech nahradila paskvilem (vlastní zkušenost).

Ministr zdravotnictví více než rok "shání " nejpotřebnější léky spíš neúspěšně než úspěšně. Nehledě na to, že shánění léků ministerstvem je známkou nefunkčního systému a zoufalství.

Premiér odhodil všechny zásady, které byly rozumné a které ještě před pár lety hlásal a dnes pomáhá prosazovat jejich opak.

A to opravdu nejsem fanouškem A. Babiše a jeho vládnutí má potenciál stejné tragédie jako u téhle party

JZ

Tak především vláda zabránila zhroucení státních financí, které rády za Babiše reálné hrozilo.

AM

Nejde o nic jiného než vaši zaslepenost, která se s dalšími zoufalými kroky politruka a vlády zvyšuje a zvyšuje

Foto

Co je to politruk? Nějaký titul? Vy ho máte?

ZH

O Babišovi: "Také jemu tedy nejde o reformu a důchodce, ale jen o to, aby se on osobně zasloužil a něco z toho měl. Asi slávu."

Jakou slávu? Babiš chce dotace a státní zakázky pro Agrofert, ale hlavně má na krku trestní stíhání a také vyšetřování z kriminálních činů (i ve Francii). V podstatě mu jde o to, aby ho nezavřeli.

JZ

Ano, Babišovi jde o pouze o dotace a likvidaci živnostníků. Tisíce jich kvůli němu skončily.

TL

Vládě je vyčítáno, že špatně komunikuje své výsledky. To je mně osobně úplně fuk. Podstatné pro mě je, že ty výsledky má

Zdroj: https://blog.idnes.cz/flaska/nejde-o-nic-jineho-nez-abych-z-toho-neco-mel-a.Bg24040990 Které výsledky jsou pro Vás podstatné

Foto

Přece ty, které jsou hlavně pro autora výhodné

EH

S Rajchlem souhlasím. Založil stranu a měl by na ni pracovat, ne žádat teplé místečko v nejbližších volbách.

Proč však není v seznamu Nerudová a další z pětikolky?

Ti všichni tam jdou z ryzího altruismu?

Foto

STAN má v programu vystoupení z EU? Víte vůbec, co píšete?

  • Počet článků 1315
  • Celková karma 33,25
  • Průměrná čtenost 2990x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.