Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

L85e41o78n 18T14o75m57e29v

7. 2. 2021 14:10

To není o vládních opatření - jen o lidech co se nedokáží chovat tak aby se infekce nešířila dál....

3 0
možnosti
MS

M75a59r20c63e83l 39S88u14p

6. 2. 2021 9:13

Dotaz na zdejší "utahovače šroubů". : Prosím ukažte mi jedinou zemi na světě, kde díky "nedostatečným" mírným opatřením se situace s covidem natolik vymkla z rukou, že mohutně přibylo nakažených a lidé začali více umírat na covid. Že taková země neexistuje ? To je trochu divné ne ?

Že máme ty nejmírnější opatření na světě a "nejhorší" lidi na světě a všichni ostatní jsou v chování mnohem ohleduplnější ? ;-D;-D;-D;-D

Jste vyděšeni zdejšími "odborníky", jejihž výsledky jsou žalostné a přesto jejich řešení neustále vehemtně obhajujete !

Ty opatření, které obhajujete mají ,moho negativních důsledků, před kterými zavíráte oči a nechcete o nich vůbec slyšet. (Ano, rozhodně se v důsledku podílejí i na zvýšené smrtnosti u nás) .Raději použijete nějakou velice emotivní frázi nebo příběh, který má z dotyčného kritika těchto opatření udělat "vraha".

1 0
možnosti
MN

Mě baví jak lidé, deklarující se coby pravicového smýšlení neustále spoléhají na nějakou vládu a stát. ONI nastavili opatření a přesto nefungují!

Jací ONI?

A co MY jsme udělali pro nešíření koronaviru? Nosili jsme všude roušky? Omezili jsme kontakty mezi rodinami? Nescházeli jsme se potajnu v garážích na kalbách? ?

Já vím, Vyšehrad, Teplice... Ale to má být nějaké alibi, že když ONI můžou tak MY just budeme taky? A kdo nás potom bvytáhne z bryndy když nákazu rozneseme po rodině? Přece MY sami musíme chtít se z té bryndy vyhrabat, to za nás žádný Babiš ani Blatný neudělají.

Ano, je to špatná vláda, nadělala spoustu chyb a zmatků a Babiš fakt to řídí jak firmu směřující ke krachu. Ale tím spíše se máme na ty šašky vykašlat (ONI nás z toho nevysekají) a dodržovat 3 R, protože než bude proočkována nějaká podstatná část populace, tak nikde na světě nikdo nic lepšího zatím nevymyslel. :-/

Dětinským trucnedodržováním si akorát pod sebou MY řežeme větev. Pokud se dodržovači opatření budou nálepkovat jako "Babišovy ovce" tak nedodržovači opatření se bezděky stanou taky ovcemi, akorát s opačným znaménkem. Budou dělat všechno taky stádně, akorát přesně opačně než řekne Babiš. ;-)

7 0
možnosti
JD

J29a10n 13D38o43u17š30e78k

5. 2. 2021 10:56

Souhlasím, o to víc je překvapující že oněm hrdinům nedochází, že kdybychom skutečně dodržovali ona základní opatření, k tak silným opatřením ani nemuselo dojít.

3 0
možnosti
JD

J86a57n 23D79o66u98š11e50k

4. 2. 2021 13:33

Možná proto že u nás běží polovina restaurací, málokdy narazím na někoho s rouškou apod... Promořit by byla fakt strašná sranda když už nyní se nám množí nebezpečnější mutace jak houby po děšti.

2 0
možnosti
PS

Skvělý příspěvek. Okamžitě zrušit jakákoli covidová omezení. Ať žje promoření. Zhroucení zdravotnictví se dá čelit jednoduchým způsobem. Bez milosti, nepříjímat k lékařskému ošetření žádného covidového pacienta! Okamžitě přestat testovat! Jedině tak vir vymýtíme z našich životů.

Jak už říkal kalsik, něch odpadně čo je kolísavé, nech odpadne, čo je oportunistické. Nech zostane len to čo je pevné, čo je charakterné, čo má touhu za tento národ zápasit.

O co příjdeme? - Jen o ty co již byli dávno v duši mrtví. Vstane nový národ. Lepší. Silnější! Viry nám pomohli stát tím kým jsme. Stát se silnými. Stát se vládci planety. Covid je naším přítelem, ne naopak. Nepřítelem je naše bojácnost.

1 0
možnosti
JK
JSS

Řídící a očkující Babiš.... Proč se nedaří zachycovat pozitivní. No shlukující pracující se mají podrobit alespoň jednoduchému testu a to v intervalech asi 7 dnů. To samé školáci - ale pokud negativní, pak mohou vyučovat ve škole. Sice by to něco stálo, ale vyplatilo se. Nějaké uzamknutí ve státě je taková chiméra a drahé...

0 0
možnosti
MH

Říkám to pořád. Kdyby se nedělala žádná opatření, nestalo by se nic. Lidi by neměli čas chodit na zbytečné "netesty", museli by chodit do práce, do hospody, na fotbal, hokej, přes víkendy by jezdili lyžovat, děti by se opět začaly učit ve školách, a na všechny "odborníky" by kálel Bílý tesák.

2 2
možnosti
RK

A ti co by umřeli by alespoň uvolnili jak místo tak peníze pro mladé, zdravé, krásné, chytré.

0 0
možnosti
DH

Základní logický rozpor: Jak můžete tvrdit, že opatření nefungují? Nemáte srovnání se stavem BEZ opatření. Resp. máte - bez nich by křivka rozhodně plochá nebyla. A ona i navzdory opatřením začne stoupat, protože mutace.

Ale myslet si, že bez opatření bychom na tom byli stejně, je hodně naivní.

Taky se mi omezení nelíbí, ale vím, jak to vypadalo a vypadá v nemocnicích...

5 2
možnosti
AP

Máme opatření, o kterých "odborníci" tvrdí, že mají vést ke snižování počtu nakažených a ty nepřináší avizované výsledky, tedy nefungují.

5 2
možnosti
TK

Že opatření "nefungují" je jako tvrdit, že nefungují bezpečnostní pásy v autě, protože i nimi zemřou ročně stovky lidí. :-)

Stávající opatření fungují, ale jsou nedostatečná, protože srazila R jen cca na 1.

Což není překvapivé, hlavními místy přenosu je rodina, pracovní kolektivy a školy. Z tohoto jsme zařízli "jen" ty školy, a to prostě na zásadní snížení R čísla pod 1 nestačí, zvlášť, když se objevily nakažlivější mutace.

5 0
možnosti
AP

Zvláštní, že školy jsme zařízli mnohem dříve, než kdokoli jiný, dokonce jsou tací, co je nezařízli vůbec a my jsme best in covid ... Tak jednoduché to fakt není.

6 2
možnosti
Foto

Tak se pojďme podívat po světě...

Slovensko - téměř totalitní praktiky - stav zoufalý...

Německo - celé léto opatření, omezují lidi více než u nás - stav: ve vývoji pandemie jsou tak dní za námi...

Izrael - 3x úplný lockdown - stav zoufalý...

Bělorusko - opatření v podstatě nula - stav: nikde nejsou vidět mrtvoly přehazované bagry, jak bylo předpovídíno (v době internetu a mobilů by to asi neutajili)

Itálie - jaro peklo, nyní rozvolňují opatření...

Osobně si myslím, že si virus bez ohledu na postup vlád dělá co chce a my bychom měli přijmout fakt, že je tu prostě nový kmen chřipky, na který si budeme muset naučit imunitní systém a do té doby prostě budou občas slabé kusy umírat... (jako tomu bylo u Španělské chřipky)

17 1
možnosti
Foto

ok příště si to po sobě přečtu... berte to jako test inteligence...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,77
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.