Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Správně, každá závislost je špatná nebo až děsivě hrozná a přesto je celé lidstvo pod drogou ,drogou pohodlnosti a odlišení. Když se kuřákům již brzo bude nabízet jen cigarety bez názvů a nebudou odlišeny chutí ani složením tak co nabízet jen jeden tvar osobního automobilu a specifikace auta také jen jedna a samozřejmě to platí pro všechny typy vozidel. Motorová vozidla mám rád jako pěkné kusy techniky ale jezdit po městě (Kolín) autem je jednoduše pitomost to i případě že někdo vozí dětí do školy atd.2 nebo 3km daleko.30 let jsem chodil do zaměstnaní 25 min a nemám pocit že jsem si ublížil a tou cestou do práce mě předjíždějí spolupracovníci kteří to nemají o moc dál jak já. Většinou bydlí blíž a v práci nadávají jak je město ucpané a kolik v autech jezdí idiotů.Lidstvo je idiot.

0 0
možnosti
Foto

R79o89m96a75n 57K92o46z51e73l

19. 4. 2023 21:55

Kubera na mne vždy působil jako fanatik, když pořád obhajoval toto "poškozování si zdraví" a tvrdil, že si klidně zapálí i u cedule se zákazem kouření, dával takto najevo svou nadřazenost (Zeman také samozřejmě). Co se týče Marka Bendy, tak si vzpomínám, že koalice Spolu slibovala změnu, slušnost, důstojnost, nějak to zatím nepřichází.

0 2
možnosti
MC

:-) Také jsem před pětatřiceti lety byl ohleduplným kuřákem a dnes je nemohu vystát, když mi čmoudí do úst i na chodníku.

0 0
možnosti
JH

J38a47n 22H38a75r13v42a39n

19. 4. 2023 17:30

Při popojíždění v zácpě jsem čmoudícího řidiče ve vedlejším autě (- všechna okna zavřená) dost nevybíravě upozornil ať toho nechá, když má v autě dítě. Maminka s miminkem, která seděla za ním, mi posuňky moc děkovala.

3 0
možnosti
GP

Tak pozor, v Belgii plati - pokud mate v aute dite/tehotnou, nesmite kourit, je to na pokutu.

To dite stejne vyrusta s rodicema, kteri doma (uvnitr) nejspis kouri. A co kdyz bude kourit primo ta tehotna dama?

Tohle je podle mne jiz extrem.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,78
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.