Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Vážně, už je to sranda. Co s člověkem, který nechodí do práce PS- Peče vánočku. Co s řidičem obytňáku, který se veze na zadním sedadle Mercedesu?Co s mentorem národa, který nemá odvahu veřejně besedovat s mládeží na škole? V okamžiku vyjetí, je to řidič, který odpovídá za technický stav vozidla. Je to logické, kdo jiný? Je dobré vyjet s krizovým manažerem, osvědčil se.Kam vyrazí- tam krizi způsobí ...:-)

18 0
možnosti
MB

Neutrální dodatek-

U profi řidičů, např. bus, jsou před vyjetím tkz. Přípravné doby-(20 minut). Nastartovat a zkoumat. Od náplní, přes matky kol, směrovky, světla, podhuštění , úkapy louží? Už běží mzda - je to drahé, ještě nikam nevyjel. Tedy jakési noční čety přípravářů-startovačů. Nejlépe levnějších důchodců.

Prokázala se ovšem právní fuga! Je to i pohodlnější, nicméně: Až policie, nedej bože ND - Nebrzdí to, upadlo kolo, řidiče začne vyšetřovat? "Obraťte se na ty přípraváře"? Tak mu ještě na místě přitnou. Té odpovědnosti se prostě řidič vzdát nemůže.ON s tím vozidlem vyjel- ON za něj odpovídá ! To, že se následně i soudí o náhradu škody, je věcí další). Upustilo se od toho:-)

8 0
možnosti