Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Myslím, že uz ho začíná překonávat. A strach Rusů postavit se vedení je pro mě opravdu nepochopitelný! Vám karma.

1 0
možnosti
Foto

U některých lidí je to strach, je tam ale taky dost lidí, kteří ten systém podporují. To je ta ruSSácká nátura. Potřebují balšuju pabědu, potřebují mít pocit, že patří k něčemu velkému a neporazitelnému, aby měli co slavit. Možná proto, že vlastně nic jiného, kromě těch oslav a vzpomínání na "hrdinské činy" nemají.

3 0
možnosti
Foto

Existuje obecně uznávaný názor , že ruský národ je DOBRÝ a pouze ta věrchuška působí ty neustále výboje a problémy s Ruskem. Nesouhlasím !!! Široká ruská duše už měla více než 100 let na to , aby se svou otčinou něco udělala k lepšímu a naopak - je to čím dál horší. Od Lenin a po Putina - najděte někoho veskrze kladného !!

Nebo - i ti ruští umělci protestující proti režimu -třeba Solženicyn sice odsuzoval gulagy , ale snil o velkém Rusku od Pacifiku k Atlantiku....Mají v krvi zakódovanou ideu o velkém , ba co velkém : největším národu předurčeným k obrovským věcem.

Mezitím jim metan ruší permafrost na Sibiři a Číňan se směje a čeká....

5 0
možnosti
Foto

Zku.vený ruSSácký národ vyprodukoval tenhle zku.vený režim. A ten režim dál posiluje zku.venost národa. Nechápou na nechtějí chápat, kde je jejich místo a že nemůžou všechno, co si vymyslí. Tak jim to musí někdo vysvětlit, třeba i tvrdě. Doma si dělejte co chcete, ale nelzte k sousedovi, jinak dostanete přes držku.

0 0
možnosti
MS

Karel Havlíček Borovský v roce 1844: "Odjel jsem do Ruska jako Slovan, a vrátil se jako Čech. Je to země bídy, zmaru, chlastu a velkolepých literárních děl o bídě, zmaru a chlastu. A světu přináší jen výše zmíněné. Bez výjimek."

12 0
možnosti

R^ Nemůže. Protože ho naštěstí drží na uzdě NATO. Takže ten svůj nenechavý rypák může Rusko strkat jen tam, kde mu od NATO nehrozí žádná adekvátní odveta. Nicméně i tak si s nacistickým Německem moc nezadá, pokud jde o snahu o likvidaci jednoho národa, přičemž metody jsou prakticky totožné.

7 0
možnosti
IS

Nic nezapomněli, nic se nenaučili. Rusáci. Stoletá tradice v ničení svobody, prosperity a milionů nevinných životů.

13 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

8 0
možnosti
MK

Docela by mě zajímalo, jak Rusáci chtějí ten Kyrgyzstán "přesvědčit", když nemají společnou hranici. Má se bát i někdo další?

13 0
možnosti
Foto

Určitě ano. Zastrašování je součástí ruské politiky.

9 0
možnosti
Foto

Karma, že je Putin na úrovni Hitlera je jasné dlouho. Mě nejvíc šokuje to, že ten "přátelský ruský národ s širokou duší" mlčí. Co mlčí, podporuje ho.

20 0
možnosti
IS

Německý národ svého osvíceného diktátora také bezvýhradně podporoval. Propaganda je velmi účinný nástroj, jak z vcelku rozumných a vzdělaných lidí udělat monstra. A to na tom bylo Německo z hlediska vzdělanosti mnohem lépe než Rusko.

0 0
možnosti
Foto

Nezlehčujte osudy lidí stižených holokaustam

2 14
možnosti
MK

Pokus odvést pozornost od Ruska? Dost slabé.

12 3
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.