Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co je nám do jejich metra? Ať si ho přejmenují třeba na stanici Burana Buranoviče Buranova.

0 0
možnosti
JR

Byla to sotva jedna desetina poslanců a nikdo se tím ani vážně nezabýval. Je to zhruba stejné, jako když SPD chtěla vystoupit z EU.

Další z vašich hloupých manipulací a polopravd.

0 0
možnosti
MK

M92i62l55a61n 90K30e35s22l

27. 4. 2021 22:58

Pražané i Moskvané se asi potrhají smíchy.Pražané přejmenovaly ulici Pod kaštany u ruského velvyslanectví na ulici Němcova(prý ruský disident - to však málokdo ví)Moskvané přejmenovali stanici metra Pražská na Koněvovu.Holt sranda musí být i kdyby na chleba nebylo.

1 0
možnosti
Foto

J27a10n 69S20v63a42t27e57k

27. 4. 2021 18:57

Pro mě za mě ať si tu stanici metra pojmenují třeba "Станция метро имени волка и зайца"... i když to by bylo politicky neutrální a to zřejmě nelze od Kremlu očekávat... takže přece jen asi Maršála Koněva...

0 0
možnosti
LT

Tak jsem si vámi zmíněný článek otevřel (pravda, musel jsem si vypomoci pak překladačem, protože sice azbuku si ještě tak nějak pamatuji, ale abych už četl plynně, to opravdu ne) a....

Opravte mne, pokud jsem ten článek si přeložil špatně, stát se to může.

Komunistická strana Ruska navrhla přejmenování stanice Pražská na Maršála Koněva.

Ruská historická vojenská společnost sice souhlasí s tím, že by Koněv měl mít svou stanici, ale zároveň dodává, že by to nemělo být spojeno s přejmenováním stanice Pražská, protože dle slov vědeckého ředitele společnosti nechtějí být stejní jako některé postavy v ČR na různých úrovních vlády. První místopředseda se vyjadřuje souhlasně s tím, že by Koněv měl mít svou stanici, ale že existuje v moskevském metru mnoho dalších stanic, není nutné, aby to byla přímo Pražská.

Místopředseda spolku veteránů je dokonce proti se slovy, že by se při rozhodování neměli řídit současnými emocemi.

A z tohoto vytvoříte článek s názvem Moskevské impérium vrací úder? (Teda pokud pominu, že si chcete možná hrát na Elliota Carvera :-))

Ale OK, možná jsem ten článek v ruštině pochopil špatně, ono automatický překladač opravdu není úplně ideální, jasně, člověk něco pochopí, ale lehké nuance mu mohou uniknout.

No a závěrem, máte jistě pravdu, že cituji: "rozdíl mezi myšlením českého (evropského, západního) člověka a typicky nabubřené ruské věrchušky.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=769853"; (byť se nějak tak asi sluší podotknout, že jde o iniciativu strany, která má v ruské dumě zastoupení 42 mandátů z 450, takže asi stejné, jako by s podobným návrhem u nás přišla kupříkladu SPD....ano, věřím, že podobné blbé nápady má taky :-)

Na druhou stranu, mám pocit, že jsme měli možnost nedávno vidět rozdíl v myšlení českého (středo-východního evropského) člověka a člověka západního. Ano, mám na mysli kauzu Kúdela. A nejsem si úplně jistý, zda naprosto všechny západní myšlenky chci uznávat a sdílet.

5 0
možnosti
JS

Vrací i jinak. Pěchotní miny, Český dům... to už tak směšné není.

0 4
možnosti
Foto

A infikované opeřence.

5 0
možnosti
TL

R^R^R^

Ale trvalo jim to, konečně...

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-) Tak přejmenováním stanice metra z Pražská na maršála Koněva mě fakt rozhodilo. To dneska neusnu.;-D

10 0
možnosti
Foto

Taky mě do Moskvy už nedostanou!

5 0
možnosti
MV

no, Motol na stanici Miloše Zemana přejmenovat z eticky ruských důvodů neni možné. jednak je to "konečná" a pak.... kousek odtud je krematorium

9 0
možnosti
Foto

Maršála Koněva. Hmmm. Proč ne. Ale Miloše Zemana by bylo přiléhavější příčinám té změny i jeho významu pro světový mír:-)

2 0
možnosti
PB

P83e76t87r 75B98u78r49i12a27n

27. 4. 2021 14:57

Heky by se vyjímalo třeba: Městská skládka Miloše Zemana.

7 0
možnosti
  • Počet článků 1326
  • Celková karma 29,98
  • Průměrná čtenost 2998x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.