Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ac nemusim ani jednoho, furt lepsi prezident Kalousek nez Babis :-/

0 0
možnosti
FS

Občas, když o přestávkách přecvakávám programy, tak se zarazím na chvíli u zpráv pana Soukupa na TV Burranov. Nevím tedy odkdy, ale v posledních měsících jsem tam narazil na dva jevy:

1. Namísto superpodlézavého tónu směrem k "tatíčkovi" prezidentovi nasadil z mně neznámých důvodů super kritický tón k Babišovi. Zřejmě odhaduje jeho konec v politice a tak se staví za hrdinu. Kde byl v minulosti, proč až nyní? Aa co pan prezident, o něm nic, toho stále silně podlézavě miluje?

2. Ty jeho zprávy jsou snad největší ubohost žurnalistiky, ona to ani není žurnalistika. Někde si něco přečte a pak tuto věc přežvejkává do nekonečna, natahuje, uvádí, odbíhá a přežvykuje a přežvykuje, prostě natahuje čas. A plácá všeobecné hraběcí rady typu: "víte, já si myslím, že by se mělo očkovat", "měla by se oživit ekonomika" atd. atd. atd., prostě určeno pro blbečky. Výsledek je asi jako by vám někdo předložil už několikrát přežvejkaný řízek znovu k obědu.

1 0
možnosti
MB

Talk show Jaromíra Soukupa.;-D

0 0
možnosti
Foto

Na tom Barrandově zřejmě čepujou nějakej dobrej chlast. Násoskové se tam slétají, jako včely na med...

2 0
možnosti
IM

I76v92a13n 61M36i92n12á82ř

14. 3. 2021 12:44

Vzhledem k předpokládaným a jiným nevyzpytatelným kandidátům na prezidenta - by mě Mirda vůbec nevadil .. spíše naopak.

9 9
možnosti
BM

A nebude třeba na prezidenta kandidovat Soukup? Víme že se dokáže "otáčet".

Na Barandov jsem koukal jen když tam byl prezident. Jindy to nemělo smysl.

5 4
možnosti

Myslím, že Kalousek nemá žádnou šanci.....v prezidentských volbách....když byl v čele top 09 tak TOP 09 klesla pod 5%...........osloví pražáky, nějaké mladé studenty, .......nemá žádnou šanci

7 3
možnosti

5% z něj neudělá prezidenta.....oblíbenoost na Twitteru ...opět pražáci, část studentů....

2 0
možnosti
Foto

Koukám jak puk ! -:) Je to pravda ? MK uznávám a jeho veletoče a politické tahy jsou známé - např. kdysi vláda s komunisty.

Ale co chce dělat s tímto šašourem ? No , nechme se překvapit. Nuda to tedy určitě nebude.

Musím si naladit ten Barrandov.;-D

0 0
možnosti
Foto

P63e90t91r 78H74a54h26n

14. 3. 2021 5:17

Myslím si, že Kalousek je příliš chytrý na to, aby na Hrad skutečně aspiroval.

0 0
možnosti
Foto

K81a19r49e42l 39C87a18c38h

13. 3. 2021 23:22

Neumím dopředu odhadnout, jestli Kalouskovi hovory se Soukupem pomohou, nebo ublíží. Soukup je již s oblíbeností na dosti strmém sestupu. Na druhé straně Kalousek není vůbec žádný hlupák a tak nezbývá než věřit, že to má dobře promyšleno. Hlavně se nesmí nechat zatáhnout Soukupem do antikampaně. To sice mají rádi novináři, ale politikům to u lidí preference nezvyšuje, spíše naopak.

Že se bude MK ucházet o kandidaturu pro r. 2023 na post presidenta , jsem po jeho odchodu ze sněmovny předpokládal, jako jeho logický další krok. Nemusí shánět ty tisíce podpisů voličů, protože podpisy senátorů sežene pohodlně. Předpokládám, že má velké šance i v přímé volbě. Dovedu si totiž představit, že i ti, co jej nikdy ve sněmovních volbách nevolili, ho mohou podpořit v druhém kole volby. Je to i můj případ. Jestliže bude ve druhém kole stát proti sobě generál Pavel a Ing. Kalousek, volím poprvé v životě a bez váhání Kalouska. Je totiž nutné vždy volit menší zlo. Kalouska s jeho Topkou jsem ve sněmovně nemusel, ale na Hradě bych mu docela důvěřoval. To je totiž úplně jiná pozice a opravdu není stranická. MK je natolik inteligentní, že to určitě chápe. Možná nebudu sám z řad jeho bývalých kritiků, kdo mu bude ochoten v určité konstelaci volby dát hlas.

9 1
možnosti
Foto

Pokud bude na výběr duo Pavel - Kalousek nejdu k volbám. Doma si zapálím svíčku a začnu se modlit za spásu ČR a jejich občanů.

8 8
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,67
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.