Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hodnota dluhu v roce 1995 byla jen 15 procent původní hodnoty vlivem super inflace v Rusku. Zeman z nich dostal 20 procent a v dolarech. Nikdo na světě z Ruska nedostal víc.

0 0
možnosti
Foto

Pane Flaško, docela jste si naběhl. To máte z toho, že věříte maistreamu každé slovo. Ono bývá dobré tyhle "bomby" nechat chvíli uležet. HN už ze svých vyjádření couvá a edituje své články. Příště se svou zdrcující kritikou chvilku počkejte, nebudete za troubu, který skočí na každý špek.

4 0
možnosti
AT

Vždy,

v České republice mnoho lidí hlavně o Miloši Zemanovi říkalo, že na jeho kampaň na prezidenta ČR poskytlo Rusko finanční prostředky. Nakonec vychází na povrch, že jsou to peníze naše, které si V.K. ulil do Sovětského Svazu, aby je sám použil a zmocnil prezidentské funkce, tak následně, těmito penězi pomohl a dopomohl i Miloši Zemanovi, nebo oba jsou z jednoho hnízda prognostického úřadu v Praze.

0 5
možnosti
JV

Kratka zprava to rozhodne nebyla ! Byly toho plne noviny asi 2 roky. O tom jak predseda vlady Zeman vyjednava s Rusy o uhrade dluhu. Nakonec obdrzel asi 20%, a potom se to slavilo. Jsi moc mlady, hosiku.

1 0
možnosti

M67a27r71t14i77n 54Š80u98l90c

29. 5. 2021 22:32

Pro zajímavost a úplnost - vyjádření IVK:

https://www.klaus.cz/clanky/4751

2 0
možnosti
LJ

Jedné věci nerozumím: Před 30 lety to byla krátká zprávička v novinách: půjčili jsme Rusku. Pak krátká zprávička v novinách: odpustili jsme to. Žádné komentáře, žádné rozvádělní a kritické úvahy. NIkdo s tím nepřášel na světlo v době kdy jeden z těchto akterů a pak druhý kandidoval na prezidenta... a najednou to někdo vytáhl, kdy nelze již na to nic změnit a oba aktéři si odsloužili dvě funkční období jako prezidenti.

0 0
možnosti
EZ

Škodá že tam neposlali nenávratně taky Flašku (vodky)!

3 3
možnosti
Foto

A na něco k tématu se mozeček zmůže?

2 0
možnosti

M30a92r47t67i48n 87Š31u84l61c

29. 5. 2021 10:01

Tohle je taková tendenční kauza pro poněkud historicky, myšlenkově a názorově omezené rusofoby a lovce vlastizrádců.

Na tom může být něco divného jen těm, kteří se z dnešního pohledu domnívají, že tenkrát bylo jasné kdo.. co a jak bude, ..a že došlo k nějakému jednorázovému zásadnímu zlomu ve stylu válečné porážky SSSR a zrušení veškeré kontinuity právních a ekonomických vztahů a závazků.

Tady prostě došlo ke změně vlády, která následně postupně přeorientovávala naše vazby směrem na západ. Nicméně spousta věcí ještě dobíhala a takhle zpětně je hodnotit je účelové a hloupé. A k tomu si myslet, že 30 let poté by si měl člověk pamatovat každý detail všeho, co mu prošlo pod rukama, je hloupost. Na tom tenkrát nebylo nic nestandardního a podivného. A dnes v tom mohou spatřovat nějakou kulišárnu jen naprostí ignoranti historických faktů.

8 4
možnosti
JH

J38a37n 95H44y88n86e70k

29. 5. 2021 7:47

Je před volbami, tak se kdejaký blábol hodí. Hlavně, když na to skočí národ a má se o čem mluvit. Třeba se v médiichzmírní kritika na poslance Ferriho, protože je to proti opozici, která je čistá jak lilie. To samé byl s Vrběticemi, kdy nikdo nedal na stůl jediný důkaz a pomalu se o tom přestává mluvit, protože jsme pro CIA, USA sehráli svojí politickou negativní úlohu proti Rusku a to bohatě stačí. Češi byli v tomto ohledu vždy hlupáci, kteří neměli vlastní národní hrdost a ani vlastenectví. Jen některé výjimky potvrzují pravidlo.

8 12
možnosti
  • Počet článků 1326
  • Celková karma 30,58
  • Průměrná čtenost 2999x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.