Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ A to si ani nechci představit, že by jeho fotka visela u tabule jako vzor pro studenty! :-)

0 0
možnosti
Foto

J94a95n 49H26o35r83n31í55k

20. 12. 2022 9:34

Uvidíme, co se bude dít. Na Prchalovo místo se asi přesune Havlíček. :-)R^

0 0
možnosti
MB

Z každé situace se dá poučit. Základní škola je místo intelektuálně záludné. Navíc zakuklené nepřátelskými školáky. Už nebrat! Kam jít příště obluzovat?ANO. To je jasné - Do Mateřské školky. Pak již zbývá jenom ten Domov důchodců. Jak říkal geniální Mozart- "Mí penzisté mi rozumějí"... :-)

3 0
možnosti
ZJ

... Má toho blba - alias našeho prezidentského kandidáta - ještě cenu komentovat ;-D? Celý jeho život je jak z hodně špatného komiksu :-P!

3 0
možnosti
Foto

Na vývoji událostí souvisejících s A. Babišem starším mne zaujaly hlavně znalecké posudky. Ti, kdo budou jmenovaného volit, potřebují věřit, že on nezneužil vlastní děti, ale že A.B. juniora zneužili spiklenci polistopadového kartelu. Ale možná , že se část naší společnosti " jen " radikalizuje a stává se vstřícnou ke kriminálnímu jednání. Ostatně bez toho nelze k autoritářskemu režimu dohnít.

2 0
možnosti
Foto

No, myslím že na jeho skalní voliče nebude mít Burešovo školní extempore velký účinek. Nakonec si řeknou: "ten jako ty, starej, ty taky nevíš kolik je planet a jak se v krávě tvoří mlíko..., ten je náš";-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Existují dva druhy komikú, jeden si dělá ze sebe legraci, druhý deb...la a oba si najdou své publikum. Jak by asi dopadla návštěva, kde by Babiš odpověděl všechny otázky jak Kalkulátor? 5 vteřin ve zprávách v šest a teď tu máme prime time v hlavních zprávách a je celkem jedno o čem zpráva je, protože se do zpráv už nic dalšího nevejde (tedy kromě reklam, nákupům v Polsku, upoutávkám na Ordinaci nebo Ulici) a o tom to je, nepustit ke slovu ostatní. Vlastní voliči jsou rádi, že to není žádný namachrovaný profesor, ví stejně jako oni a hlavně toho hodně naslibuje.

0 0
možnosti
KK

A co že je to napsané na té oponě? To si i ti školáci sami docela naběhli. Nebo spíš ti, kteří je na to divadlo připravovali. Jinak s těma planetama a Haškem souhlas, to je dost velká ostuda.

0 3
možnosti
JZ

Je k popukání, jak Kameník a spol. hájí člověka, který neuměl odpovědět na velmi jednoduché otázky. A samozřejmě, školáci byli navedeni. :-)

2 0
možnosti
PS

P51e35t49r 21S62k29á75l46a

19. 12. 2022 17:45

On v těchto případech o sobě nikdy nemluví v jednotném čísle. On používá plurál majestaticus. Jako správný vladař :-)

3 0
možnosti
JZ

J50a31n 17Z43i44e67g55l74e81r

19. 12. 2022 16:02

Zasloužená karma :-)R^

9 0
možnosti