Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problem neni s Čechy ... Problém je se soudy a úředníky, kteří trvají na dodržování zákona v absurdních situacích ... Často i v rozporu se smyslem daného zákona ...

4 0
možnosti
PV

Až po slova "socík je v nás zažraný" se váš blog dal číst. Takže podle vás ten, kdo u nás obdivuje socialismus a Rusko, tak jezdí po silnicích jako šílenec. Ale ten , kdo obdivuje Brusel a EU, tak dodržuje předpisy a je občanem uvědomělým a vždy dodržujícím veškeré regulace, zákony, ustanovení...

9 0
možnosti
AP

;-D "Prostě když tam bude plná čára a ten cyklista pojede krokem, tak přibrzdím za ním, podřadím (i u automatu to jde) a pak ho rychle a velkým obloukem přes tu čáru předjedu," takže pro splnění jedné části zákona porušíte jeho jinou část? Možná začněte svou výzvu aplikovat i na sebe.

A co se týče pracovní karantény. Ano, musíme fungovat, proto je třeba zrušit nejen pracovní karanténu, ale karanténu jako takovou (tedy, když člověk nemá příznaky). Protože jak necháte ty nakažené odděleně převléci do toho obleku? Přistavíte rychle další barák s izolovanýma šatnama? Jak je necháte najíst? Bude jeden pracovník sám v celé jídelně? Jak se dostane do práce? Bude chodit pěšky (ne každý má auto/řídí). Znamená to, že dva lidi v autobuse v karanténě, jeden dostane flastr (porušil karanténu) a druhý ne (pracovní karanténa?

Prostě, pracovní karanténa je pitomost, měla by být ta karanténa bezpříznakových zrušena jako celek...

2 0
možnosti
JD

Pěkně napsané. Karmuška! R^

0 0
možnosti
OU
LT

Pane Flaško, jsem trochu na vážkách, zda dát či nedat karmu.

A to právě kvůli těm kolům. Jsem jak řidič osobního auta, tak řidič na kole. Jak prostě mám možnost.

A ano, máte pravdu, že s neukázněnými řidiči aut jsem se za svůj život setkal za řidítky několikrát. O tom žádná. Bohužel jsem se setkal poté za volantem se stejným množstvím neukázněných cyklistů a to v takových situacích, že ani ten metr a půl by vám nepomohl.

Víte, ono je to všechno o lidech. Nevím, neměl jsem možnost být jako řidič v Německu, v Itálii, Rakousku....ale věřím, že pokud se tam řidiči chovají lépe než u nás, pak i cyklisté se chovají jinak. A že to, co si mnohdy cyklista dovolí zde, by si ve jmenovaných zemích nedovolil.

10 0
možnosti
MS

Máte u mě bednu "šampaňského", když u mého automatu dokážete podřadit. Jo a prý mám vyřídit pozdrav od Priusu ;-D ...

1 0
možnosti
Foto

No tak na šikmoočky jsem zapomněl. Já mluvím o pořádných automatech, kde se dá řadit i ručně. Toyota pro mě není etalon nějakého superauta.

1 0
možnosti
JD

J20a34n 87D26o65u25š38e14k

1. 2. 2022 14:41

Chcete racionálně mluvit s lidmi, z nich určitá část racionálně nejedná a nikdy nebude. Kolikpak tu máme exekucí či úvěrů na blbosti? Je to čistě jen příklad jak se tady lidi chovají racionálně.

2 0
možnosti
MP

Co se týká předjíždění cyklistů, novela zákona nejspíš nic nezmění. Drtivá většina řidičů nedodržuje ani vyhlášku. Jezdím denně a pokud proti mně jede cyklista, 49 z 50 řidičů se vedle něj nacpe, i když tam nemá co dělat. Často brzdím a uhýbám těmto titánům ega...

10 0
možnosti
MP

Kterou vyhlasku vetsina ridicu nedodrzuje?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,77
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.