Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J79o62s71e91f 45B19á27r66t44a

28. 10. 2019 10:04

Grospič zapomíná, že je nás hodně co tu dobu pamatujeme.

4 0
možnosti
Foto

Právě proto měl být jako první být připomenut masakr českých Němců na jaře 1919. Den obětí českého násilí.

0 4
možnosti
JK

J77a34n 93K24a42r45a29s44e88k

27. 10. 2019 22:12

ja ted presne nevim, jestli jste chtel neco naznacit a nebo se prece jen obouvate prostoduse do komunistu?

Presto by mohlo ovsem radu ctenaru napadnout, ze presne takhle to nejak probiha v kazde partaji - ANO v kazde :-)

0 2
možnosti
PD

Žádná okupace, prostě internacionální pomoc komunistické straně ČSSR od SSSR a spol., kterou si komunisté objednali proti svému národu - a proto by škody i odškodnění obětí měli zaplatit objednatelé - buď autoři zvacího dopisu a nejsou-li k už dispozici, pak jejich mateřská či nástupnická organizace KSČM.

4 0
možnosti
Foto

Po třiceti letech vše promlčeno.

0 1
možnosti
Foto

Ty oběti sotva padly na frontě v boji s okupanty z VS. Převážně šlo o nešťastné náhody nebo o nepředloženou reakci nějakého vyděšeného přiblblého okupanta. Vždyť ti primitivové s šikmýma očima ani nevěděli, že jsou v Československu. Ptali jsme si jich tehdy v Soběslavi, proč sem přijeli a oni si mysleli, že jsou na vojenském cvičení v nějaké sovětské republice.

1 4
možnosti
Foto

Ale co ta střetnutí u československého rozhlasu. V týdeníku snad ukazovali sanitku odvážející raněné.

0 1
možnosti
MK

Je škoda, že komunisté jsou pořád legální stranou.

4 1
možnosti
Foto

Nikdy více komunisté a socdem neprospívali, když byli ilegální stranou. Jenom je nechte pod kontrolou demokratické veřejnosti.

To přece dnes Filip prozradil, když měl vítr z toho, jak ten Grospíčův výrok vezme veřejnost.

2 1
možnosti
Foto

Děláš si sice srandu, ale myslím, že tak nějak by to mohlo probíhat. Karma

6 0
možnosti
Foto

Otázka zní, jak kdo definuje okupaci. Pokud definujeme okupaci, jako násilné převzetí činnosti ústavních orgánů například Piráty, tak k tomu nikdy nedošlo, jak nás o tom hned na počátku ujišťovaly prostřednictvím médií ony samy. Parlament a vláda zasedaly a hlavně byli občané vyzýváni, aby nekladli odpor.

2 5
možnosti

Nelžete. Vláda nezasedala. Byla okupační mocí unesena do Moskvy a tam držena tak dlouho pod pohrůžkou násilí, než podepsala souhlas s okupací. Teprve poté se mohla vrátit do Prahy. Mezitím byly obsazeny naše vojenské posádky okupačními vojsky. Ty, které se odmítly vzdát, byly později tvrdě potrestány (třeba prostějovští výsadkáři). Samo vedení KSČ odsoudilo okupaci. Teprve poté, pod tlakem okupačních sil, bylo postupně vyměněno a následně zahájilo normalizaci, což byla obnova totalitního režimu.

1 0
možnosti
JN

J87o89s64e52f 82N53i12k70l

27. 10. 2019 16:29

...karmaR^ za vaši bujnou fantazii...

2 1
možnosti

R^

Komunisti byli, jsou a vždy budou jen podrazáci. Souvěrce a voliče získávají přes závist a nenávist, jako to dělali vždy! Ale podobní jim jsou okamurovci a Trikolora!

Vojtěch Filip je geniální leader. Dopoledne diskutuje v parlamentu o demokracii a večer si povídá se svými soudruhy, jak těm demokratům zakroutit krkem! KSČM v rukou jiného předsedy by již dávno nebyla!

Komunisti byli, jsou a vždy budou našemu národu nebezpeční!

:-)

11 0
možnosti
Foto

Nic proti tomu, ale co třeba takoví mafiáni, tuneláři a jim podobní, kteří komunisty určitě nejsou a okradli Česko o biliony? Ti našemu národu nebezpeční nejsou? Nebo Piráti, kteří se zúčastňují demonstrací na podporu migrantů?

0 3
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,77
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.