Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Nechal by se někdo dobrovolně očkovat, kdyby covid klesl někam k nule? A nepřišly by farmaceutické firmy o miliardy za všelijaké "vakcíny"? A jsme doma. proto vhodně motivovačně pobídnutí nebo přímo zaháčkovaní politici vyhlašují nesmyslná "opatření", které v zásadě nic neřeší (kromě kýženého přesunu číšníků za svářečské agregáty), a skutečné covidové líhně jsou taktně opomíjeny:-/

1 0
možnosti
MB

Stejně za to můžou hlavně hyeny, které (jako třeba já) chodí po venku bez roušky.

0 0
možnosti
RK

R80a44d60e58k 72K91o34h48u70t

8. 12. 2020 19:59

Nedokáže nikdo na 100 % říct co je co není příčinou. Může to být jak chování lidí (např. nenošení roušek v budovách, roušky na šulínka nebo jen tak naoko, nutnost mít téměř fyzický kontakt s cizími lidmi, ochmatávání zboží v obchodech a kdoví co ještě, nedodržování základní hygieny), možná počasí. Ale jediné co je jisté je to že odborníci doktoři na diskuzích ví houby co ten covid vlastně je. Chřipečka rýmečka to není, ta nezpůsobuje tolik těžkých průběhů, tolik úmrtí, objeví se na 2 měsíce a pak o ní nevíme. Proto je potřeba ostražitost, snaha proti tomu svinstvu něco dělat.

0 0
možnosti
JM

Je vláda chaotiků, aby se v tom Babiš vyznal.

4 2
možnosti
Foto

Je to hrozný blázinec, ještě chvíli vydržet a vir možná umře smíchy. ;-D

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-) Pravdou je, že vláda lítá ode zdi kde zdi a de facto likviduje drobné živnostníky, zvláště v pohostinství. :-)

12 4
možnosti
RK

R73a82d18e16k 82K71o93h94u35t

8. 12. 2020 13:32

Hlavně že vy jste konzistentní. A to o likvidaci nevěřím, živnostníci se o sebe umějí postarat za každé situace, to se tvrdí a tvrdilo neustále. A nemelte o tom že je stát dusí, i na to ti chytří, jediní odpovědní co stát k ničemu nepotřebují musí být připraveni, musí na to umět zareagovat.

5 11
možnosti
IS

Vir je živý a přirozeně se šíří. Představa, že ho budeme řídit pomocí stálých opatření je naivní. Teď má vláda fofrem sehnat vakcíny a začít očkovat. Očkování proti koronaviru na léto by byly vyhozené peníze, když je jen na 6 měsíců a v létě to není tak nakažlivé. Očkuje se dvoudávkově po 3-4 týdnech, je potřeba začít před únorem.

1 1
možnosti
MP

Ja mel za to, ze o tom, jestli lze virus povazovat za zivot nebo ne, se jeste porad vedou debaty s nejednoznacnym vysledkem.

0 0
možnosti
Foto

J. Flégr: Do procenta positivity se totiž začnou započítávat i výsledky antigenních testů, které minimálně 30% nakažených chybně vyhodnotí jako nenakažené. Když to nepomůže, započteme i výsledky těhotenských testů u mužů a můžeme dál rozvolňovat.

3 1
možnosti
JS

Malé dítě to ví, Vy asi ne. Vláda nereaguje na denní vývoj, ale na týdenní tendenci.

4 5
možnosti
IS

To není žádná samovolná tendence. Na vládní pokyn probíhá testování seniorů v pečovatelských domech nevhodným testem. Ten místo potlačení lokální epidemie propouští třetinu nemocných jako zdravých a zároveň posílá stálý tok vysoce pozitivních na PCR testy. Tím přepíná PES na stupeň 4. Antigenní test je určený k řízení infekce ve zdravé populaci. Je to záměrná vládní manipulace.

1 0
možnosti
TK

A co mají dělat? Když by ty školy po 14 dnech zase zavřeli, všichni by jim nadávali, co je to za šaškárnu, zavřít kšefty před Vánoci je "politicky neprůchodné", podle (nesmyslného) PSA, do kterého je dotlačila opozice a nespokojení chřipečkáři ale něco udělat musejí. Takže jako už několikrát to bude zase takové opatření - neopatření..

4 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
Foto

Zvanenim se těžký epidemiologicky problém nevyřeší. Je tedy nutno důvěřovat těm, kteří nezvani, tedy vládě a příslušným instutucim. Zvanily z ODS a jiných historický znemoznenych stran je nutno brát s rezervou !!

3 25
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
  • Počet článků 1326
  • Celková karma 30,58
  • Průměrná čtenost 2999x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.