Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Co nám dal Babiš? Alespoň snad většina pochopila, že řídit stát jako firmu NELZE! A ty záseky do státního rozpočtu jsou děsné! Kdo si s tím bude schopen poradit?

:-)

0 0
možnosti
Foto

Souhlas a karmaR^.

Taky tyhle veletoče nechápu. Rozumím, že je mimořádná situace, a tak se podřídíme všichni (včetně vlády) hlavní hygieničce, která by měla být jmenována jako nejvyšší autorita v oblasti hygieny. Tak jak to udělali ve většině států.

Místo toho tady máme vládního zmocněnce pro vědu a výzkum ve zdravotnictví, národního koordinátora, expertní skupinu ministra zdravotnictví, poradní skupinu asociace krajů a nevím, kolik ještě dalších "expertů" se k tomu vyjadřuje..

5 0
možnosti

Ano, máme tady úplný rozvrat řízení státu! :-)

0 0
možnosti
MB

Když byl Armstrong, 1965 v Semaforu, tak si tam improvizovali. Satchmo byl Jelínkem tak nadšen, že mu věnoval nátrubek ! Naši vládu to inspirovalo. Taky jedou docela dobře - V rytmech jazzu - "džemují" ! Jistý rozdíl zde je. Neladí to, Zvuky kakofonie! Každý si jede to své, sólo vejvar domů ... !

Poslouchat se to nedá ! Žádný song "What a wonderful world" - ČR silnější a důstojnější, se nekoná ! Pravda, dnes EU hráli známou skladbu, diskutovali. Téma - Národní skladatel Andrej Babiš - "Má dotační vlast" Prováděli rozbor díla ... :-)

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti