Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Flaška, oni těmi agresory nějak moc hýří. To je podezřelé, jelikož co se často opakuje nemusí být až taková pravda. Jen snaha o iluzi pravdy. Já nevím kde pravda je, proto se na toto téma nevyjadřuji, ale kdyby to šlo, dal bych jim antikarmu.

0 1
možnosti

J75a29r28a 36R61a41n43k

22. 11. 2014 18:47

Tam tamy v Rusku biji a uzurpator ztratil veskere sympatie, pokud tam nejake byly.

KarmaR^R^R^

3 1
možnosti
Foto

Tak americký uzurpátor již ztratil veškeré sympatie po celém světě.

Tedy s výjimkou Kanady a satelitních poskoků z EU.

0 5
možnosti

R^ A nebude dlouho trvat a z Putinových 90% oblíbenosti bude mizerných 40. To až obyčejní Rusové pochopí, že druhá světová válka skončila před 69 lety a že z vítězné rétoriky se pořád žít nedá (pokud to tedy při jejich mentalitě vůbec někdy pochopí). :-/

6 0
možnosti
Foto

Rád bych sdílel váš optimismus. Ale nezapomeňme na cenzuru a potlačování jiných názorů. A nezapomeňme na ruskou povahu, kdy lidé budou klidně žrát hlínu, ale jenom proto aby něco ve světě znamenali.

3 0
možnosti
Foto

Konzumací propagandy se k relevantnímu názoru nepropracuete. Sankce vyvolávají především zrychlený tisk bankovek v EU a nás, takže uvidíme, a to brzy R^

1 6
možnosti

Teda pane vachmajstr, voni jsou ale hlava ! 8-o :-P Rv

2 0
možnosti

Arabsti sejkove a dalsi producenti ropy si jiste spokojene mnou ruce. Cim dele tim lepe.

0 4
možnosti
Foto

Tak arabští šejkové jsou za vodou a vědí, že kdyby si dovolili nesouhlasit s cenami ropy, tak by mohli dopadnout jako Saddám Husajn s Kaddáfím.

1 7
možnosti
Foto

O50t20a73k79a74r 91S44e53k82l

22. 11. 2014 14:46

Naprostý souhlas. Kde jsou ti chytrolíni ( v čele s MZ) , kteří tvrdili a stále tvrdí , že sankce jsou na nic.

Faktem je, že úspěchu sankcí napomáhá padající cena ropy a plynu. Na druhou stranu to ukazuje na nesmyslně jednostrannou orientaci ruské ekonomiky. Kluci kremelští už šahají do kasičky na železnou rezervu.

Třeba se někomu ( Putinovi určitě ne) , v hlavě rozsvítí, kde by se dalo ušetřit. Na Ukrajině a Krymu , holoubci siví-:-)

15 1
možnosti
Foto

E? Ee! Ideologický paskvil. Jako vždy od kremrole Sekla. R^

4 3
možnosti
Foto

Sankce vždy nejdříve bolí toho, kdo je vyhlásí. V prvním období. V druhém bolí víc adresáta. Rusko si neuvědomuje, vlastně ne Rusko… Putin si neuvědomuje, že jeho imperialistické choutky budou v důsledku velmi bolet obyčejné rusy. A že už příliš načichli konzumním životem a s vodkou a machorkou se již nespokojí.

13 2
možnosti
Foto

Obávám se, že Rusové jsou zvyklí si utahovat opasky. A bohužel je i malému ruskému človíčku důležitější mocenská příslušnost než vlastní blahobyt. A Putina vlastní lidi zajímají nejméně. Nevím, nevím, jestli může dojít k nějakému odporu ze zdola. Obzvláště při jejich cenzurované propagandě.

5 0
možnosti

P65a18v18e45l 42K19r96á95l

22. 11. 2014 14:27

Jen mě zaráží,že Moskva,potažmo Rusko vydrželo jen půl roku pod sankcema.To dost svědčí o zdraví ruské ekonomiky.Jsou státy které jsou pod sankcemi léta a takových problémů nemají.Že by si Moskva svými tvrzeními o zdraví svojí ekonomiky lhala do kapsy???

10 2
možnosti
Foto

Jen počkejte, až začnou razit zlaté rubly! Už si objednali v USA matrici.;-D

4 1
možnosti
Foto

To Rusové nařídili Kyjevskému proamerickému režimu, aby poslal Ukrajinská vojska vraždit svoje spoluobčany v Doněcku a Luhansku, když je předtím prohlásil za teroristy?

4 10
možnosti
Foto

Opakujete se dokola pod více blogy.

7 3
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,77
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.