Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To oni dělají kvůli Vám, abyste si připadal tak nějak lepší a chytřejší (a je tím pádem podcenil). Pak Vás oblafnou úplně jinak a jinde, ovšem Vy si pořád budete připadat jako genius.... KOuřová clona...... ;-)

1 0
možnosti
DR

Pan autor si především vybral do toho svého výběru pouze ty partaje, které se mu hodily do krámu. O těch ostatních, které mají třeba řekněme zastoupení v parlamentu aby to bylo objektivní, samozřejmě ani slovo.

A tak je nutno tenhle blog brát.

0 0
možnosti
Foto

Řekněme si to upřímně - každý ví že chytrý volič se řídí jednak programem strany a pak hlavně výsledky činnosti strany v uplynulých obdobích. Komu tedy asi tak mohou být určeny volební bilboardy? ;-)

0 0
možnosti
JV

Odpověď na otázku v nadpisu zní ANO. Presidentem se 2x ta sebou stal Zeman, jako údajné menší zlo. Dvakrát za sebou tedy vyhrál úplně nejhorší kandidát že všech. Možné je úplně vše, žádná stoka není dostatečně malá.

Jen poznámka na okraj, za doslovnou citaci slov pana presidenta použitou v článku jsem dvakrát dostal ban.

0 0
možnosti
MS

Na předvolební kampaně sedne letité úsloví:

Jména hloupých / na všech sloupích! ;-)

1 0
možnosti
Foto

Mne dostalo, jak doznal pan Černín z TOP 09, že dříve je volil opravdu kdekdo, stačilo ukázat plagát s Karlem Schwarzenbergem. Jak jsou chytří ti, kterým stačilo tak málo?

8 0
možnosti
Foto

Podle psychologů mají dvě třetiny občanů podprůměrný intelekt. Faktem je, že procenta jsou pro ně pojmem těžko pochopitelným, o čemž svědčí spousta dlužníků neschopných splácet úvěr, či plno lidí polapených šmejdy.

1 0
možnosti
MS

Opravdu? Průměr dělí na dvě stejné poloviny, přinejmenším medián. Rozdíl mezi mediánem a aritmetickým průměrem nebývá tak velký jak píšete - polovina a třetina!

1 0
možnosti
FD

První a poslední pravda Zemanova!

0 0
možnosti
LC

Jen by mě pane Flaško zajímalo, co na tom výroku Zemana rozporujete.

1 0
možnosti
OU
MR

To, že ve skupině čítající miliony lidí má zhruba polovina podprůměrný a zhruba polovina nadprůměrný intelekt ( obvod pasu a cokoliv jiného) je vážně objevná myšlenka. Ještě prosím pane Flaško uveďte ta správná hesla těch správných stran.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1327
  • Celková karma 30,67
  • Průměrná čtenost 2999x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.