Diskuse
Jak si pochutnat na řízku
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D79a35n 27R50o83z96s19í25v29a30l
Ne, nebudu se dohadovat zda-li je vepřový řízek lepší z krkovičky, plecka, kýty anebo kotlety, kdo umí, tak ho dokáže udělat skvělý ze všech těchto druhů vepřového. A pokud se včas naloží do česnekového nálevu nebo alespoň do bílého jogurtu, tak je ještě lepší.
Pouze nějak nechápu ty zmatky s burčákem. Ještě jsem nikdy v životě neviděl, že by ho nějaký prodejce na stánku nenabízel v lahvích např. po jednom či dvou litrech.
Za skvělé sedmé místo gratuluji.
J30i80ř58í 64K76o62z38á82k
No já dávám přednost klasice: vepřový z krkovičky. A bez ubrousku!

Z56d30e16n64ě52k 79V83e60p26ř44e13k
Naprostý souhlas,ale kádrováci vám budou oponovat,že je moc tučný

M46i70c92h90a14l 91P52o40h72a75n29k91a
Nejak se lepsite, pane inzenyre. Minule jsem s vami souhlasil a dneska jste me dokonce rozesmal! A prestoze nejste na moje kecy zvedavy, mel byste se jako bytostny demokrat bit az do roztrhani tela za moje pravo vyjadrit svuj nazor. Hezke pondeli s rizkem podle vaseho vyberu a priste mozna skoncite sesty (ze sesti).

M80i21c97h42a58l 30P64o28h50a60n17k13a
Vaclave, nemusite se neustale podepisovat, my to vidime, ze jste Vasek. Dokonce vime, ze jste se nedavno rozvedl s Evou, a TV Slagr tak prisla o sve nejvetsi hvezdy
- Počet článků 1403
- Celková karma 27,12
- Průměrná čtenost 2930x