Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DR

Ne, nebudu se dohadovat zda-li je vepřový řízek lepší z krkovičky, plecka, kýty anebo kotlety, kdo umí, tak ho dokáže udělat skvělý ze všech těchto druhů vepřového. A pokud se včas naloží do česnekového nálevu nebo alespoň do bílého jogurtu, tak je ještě lepší.

Pouze nějak nechápu ty zmatky s burčákem. Ještě jsem nikdy v životě neviděl, že by ho nějaký prodejce na stánku nenabízel v lahvích např. po jednom či dvou litrech.

Za skvělé sedmé místo gratuluji.

0 0
možnosti
JK

No já dávám přednost klasice: vepřový z krkovičky. A bez ubrousku!

0 0
možnosti
ZV

Naprostý souhlas,ale kádrováci vám budou oponovat,že je moc tučný

1 0
možnosti
MP

Nejak se lepsite, pane inzenyre. Minule jsem s vami souhlasil a dneska jste me dokonce rozesmal! A prestoze nejste na moje kecy zvedavy, mel byste se jako bytostny demokrat bit az do roztrhani tela za moje pravo vyjadrit svuj nazor. Hezke pondeli s rizkem podle vaseho vyberu a priste mozna skoncite sesty (ze sesti).

0 0
možnosti
MP

Vaclave, nemusite se neustale podepisovat, my to vidime, ze jste Vasek. Dokonce vime, ze jste se nedavno rozvedl s Evou, a TV Slagr tak prisla o sve nejvetsi hvezdy

3 1
možnosti
  • Počet článků 1403
  • Celková karma 27,12
  • Průměrná čtenost 2930x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz. 
Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.