Diskuse
Jak si pochutnat na řízku
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D26a25n 77R73o27z64s17í82v31a98l
Ne, nebudu se dohadovat zda-li je vepřový řízek lepší z krkovičky, plecka, kýty anebo kotlety, kdo umí, tak ho dokáže udělat skvělý ze všech těchto druhů vepřového. A pokud se včas naloží do česnekového nálevu nebo alespoň do bílého jogurtu, tak je ještě lepší.
Pouze nějak nechápu ty zmatky s burčákem. Ještě jsem nikdy v životě neviděl, že by ho nějaký prodejce na stánku nenabízel v lahvích např. po jednom či dvou litrech.
Za skvělé sedmé místo gratuluji.
J47i80ř13í 53K84o47z85á88k
No já dávám přednost klasice: vepřový z krkovičky. A bez ubrousku!
Z72d68e62n15ě34k 14V84e11p92ř81e33k
Naprostý souhlas,ale kádrováci vám budou oponovat,že je moc tučný
M22i51c89h64a68l 67P76o69h88a11n36k90a
Nejak se lepsite, pane inzenyre. Minule jsem s vami souhlasil a dneska jste me dokonce rozesmal! A prestoze nejste na moje kecy zvedavy, mel byste se jako bytostny demokrat bit az do roztrhani tela za moje pravo vyjadrit svuj nazor. Hezke pondeli s rizkem podle vaseho vyberu a priste mozna skoncite sesty (ze sesti).
M72i21c39h77a23l 35P58o82h16a64n44k46a
Vaclave, nemusite se neustale podepisovat, my to vidime, ze jste Vasek. Dokonce vime, ze jste se nedavno rozvedl s Evou, a TV Slagr tak prisla o sve nejvetsi hvezdy
- Počet článků 1465
- Celková karma 28,02
- Průměrná čtenost 2868x


















