Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Věřte pane Flaško, že bych Vás rád plně respektoval v tom vyhýbání se Vám a společnosti, na kterou jste hrdý. Obávám se, že tento Váš článek se stává zcela bezpředmětným. Zasedá vláda a horečně jedná, výbory poslanecké sněmovny a cosi horečně řeší. Připomenu slova našeho pana premiéra, že jsme na všechna Putinova alotria připraveni, s tím že pan premiér opravdu ale opravdu nikdy nebyl politrucky bezobsažný.

Dva odkazy a plné znění Putinova rozhodnutí. Jistě pochopíte, co se děje a těším se na Váš nový blog zasvěceně hodnotící oč jde.

https://www.ceskenoviny.cz/index_view.php?id=2186198

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/sikela-bude-jednat-o-dodavkach-plynu-se-zastupci-energetickeho-sektoru/2186244?utm_source=rss&utm_medium=feed

https://finance.yahoo.com/news/text-putins-decree-russian-gas-134142582.html?.tsrc=fin-srch

1 0
možnosti
PH

P35a50v54e89l 66H64e82k

31. 3. 2022 22:16

Stačí pár let nezvedat telefon nikomu a nabídky se vytratí. Moji známí vědí že mám telefon k tomu abych se dovolal já jim a nikoli k tomu aby mě volali oni ;-D

1 0
možnosti
Foto

R^Jen aby to Vaši známí nechtěli taky vyzkoušet ;-)

2 0
možnosti
IH

Jednoho takového se mi podařilo odrovnat takto: V telefonu se ozvalo: Dobrý den, tady je společnost ta a ta, kontaktujeme vás jako VIP zákazníka, hovořím prosím s paní Harvartovou? Normálně nejsem úplně háklivá na komolení mého jména, jsem na to zvyklá, ale v téhle kombinaci jsem se trochu dostala do tenze a řekla jsem: Ne. Rozhovor pokračoval: Chcete tedy říci, že vy nejste paní Harvartová. Moje odpověď: Ne - nejsem.... (protože nejsem...). Následovala omluva a ujištění že si volající prověří svůj kontaktní seznam. .. Už nikdy nevolali...

0 0
možnosti
JM

J52a36n 32M25a83r32e60k

31. 3. 2022 18:04

Vidím, že jsou u vás v Česku stejní vyčůranci (sorry administrace) jako tady v Kanadě. Takoví hajzlíci si na vás počkají a kolem šesté večer, když je večeře, a tím jsou si jisti, že jste doma vám zavolají a začnou otázkami. Vždy, kdy se oddáváte znamenitému bifteku. Já je hned přeruším a ptám se na jejich tel. číslo,..."proč ho chcete?" vece volající. "No abych vám zejtra při večeři zavolal a kladl blbé otázky" A je vymalováno

2 0
možnosti
JR

J10a49n 40R52á95ž

31. 3. 2022 18:03

Jest pravdou, že jakmile na zmínku o monitorovaném hovoru řeknete, že k monitorování hovoru souhlas nedáváte, rozhovor končí .

A i když se frekvence telefonních nabídek na různé investice zmenšuje, pořád jich je až otravně dost. Obvykle reaguji okamžitě slovy, že žiji v domově důchodců, který platím a z důchodu mi tak zůstane jen na pár piv. Hovor tak končí velmi rychle.

0 0
možnosti

Včera jsme se pod jedním příspěvkem názorově hrubě nesešli, dnes tleskám.

Jsem člověk, který nerad telefonuje. Hovor delší jedné minuty považuji za zcela ničemný. Samozřejmě se však ani já nevyhnu rozličným "nabídkám".

Zvládám to opravdu za půl minuty: "Nemáte mi co nabídnout, spočítat cenu energií nepotřebuju, protože mi úsporu tisícovky měsíčně nenabídnete a stovka mne netíží!" A je po debatě...

Mobilní operátory zvládám ještě rychleji: "Já vaši nabídku beru, mám služební telefon i pro osobní potřebu, neplatím ani korunu. Kolik mi za moje volání prosím zaplatíte?"

A zase je po legraci...

0 0
možnosti
ZH

;-D

Volal mi kdosi z investiční společnosti. Já jsem zajásal a řekl mu, že mám podnikatelský záměr a potřebuju zainvestovat, tedy že hledám investora. Nepochopil, furt mlel svou. Nakonec jsem mu tedy musel natvrdo říct, že jim žádné peníze nedám, ale naopak potřebuju, aby oni investovali své peníze do mě.

Nebo mi volala paní, že mi nabídnou lepší tarif na telefon než mám a že proti současnému stavu ušetřím. Řekl jsem jí, že nenabídnou. Nakonec jsme se dostali k částce, kolik měsíčně provolám. Řekl jsem, že je to dost pod 100 Kč. Uznala, že nemá šanci.

Nebo mi volala ženská, že mi pomůže ušetřit restrukturalizací mých pojistek a dalších plateb. Nato jsem jí řekl, že nemám zájem, protože si to umím zoptimalizovat sám, takže mi nic neušetří. Po chvíli takového jalového hovoru jí vytekly nervy a začla na mě řvát, co jsem to za debila, když nechci ušetřit.

V jiném případě jsem hrál přitroublého - pána jsem vytočil tak, že mi do telefonu řekl, že musím být hodně hloupý. To jsem mu potvrdil a pak už nevěděl, jak dál.

1 0
možnosti
ZH

Jednou se piškuntálovi podařilo vetřít se ke mně na osobní návštěvu. V podstatě do telefonu lhal (účel zamaskoval tak, že jsem to nerozpoznal), až při návštěvě jsem pochopil, co je zač. Tak jsem si ho vychutnal napřímo. Rovnou jsem mu řekl, že mi neušetří nic. Tak začal jmenovat, co všechno mám kde za platby. Televize - nemám. Auto - nemám. Životní pojistka - nemám. Pojištění domácnosti - nemám. Atp. Nakonec jsme skončili u toho, že si platím jen elektřinu a plyn, svěsil smutně hlavu, uznal, že mi opravdu nic neušetří a odešel jako spráskaný pes.

0 0
možnosti
AL

Můj kamarád má zaručeně úspěšnou, žel neopakovatelnou metodu. Jsa berlínským rodákem spustí na takové berlínským dialektem s omluvou, že česky rozumí velmi špatně :-)))

0 0
možnosti
Foto

J98a78n 59H66o82r70n73í20k

31. 3. 2022 16:04

R^, taky si s nima občas popovídám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.