Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Rusům zatím nic nevěřím! :-)

1 0
možnosti
KT

Ty první dva příklady jsou takové známé bláboly prolhanců, ale ten třetí je zajímavý. "Nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí."

Váš dodatek je nepřesný, už takhle lžou bez půl roku105 let. Marně se neříkalo kam bolševik šlápne sto let tráva neroste.

5 0
možnosti
VR

Ten ruský newspeak je opravdu odporný!

Putin tvrdí, že chce denacifikovat Ukrajinu a k tomu účelu tam vyšle vrahouny z Vagnerovy armády, kteří se otevřeně hlásí k nacizmu a na tělo si nechají vytetovávat nacistické symboly!

Také tvrdí, že jde bránit ruskojazyčné obyvatelstvo před ukrajinskou genocidou, ale jeho armáda ostřeluje obytné čtvrti Charkova, jehož obyvatelstvo je převážně ruskojazyčné a to ruskojazyčné obyvatelstvo zabíjí!

11 0
možnosti
OU
MV

kdyby to nebylo tak strasny, uplne to vidim jako sceny nejakyho bijaku od Tarantina. ten ruskej scenar cerny valecny komedie nema chybu

Slava Ukrajine!

7 0
možnosti
JF

Novodobí Prušáci Rusáci ... :-(Rv

3 0
možnosti
VV

Zejo, v cestine staci ubrat pismenko a vime na cem jsme.

1 0
možnosti
Foto

Asi jako fotbalisté neměli na hotelu štětky, Ujfaluši nic neplatil, a ta částka nesouhlasí..

Plánovali to dost dlouho a lžou a lžou, až se prolžou do Kijeva.

12 0
možnosti
OU
JK

Není můj objev to, že každá totalita produkuje paradoxy. Do té doby, pokud je to jen v teoretické rovině, je to celkem srandovní. Putin se ale propracoval až k fyzické formě a vede krvavou válku, zase plnou paradoxů. Putinovi vojáci "mírotvorci" jsou přesvědčeni, že osvobozují Ukrajinu a Ukrajinci jim mají být vděční, jakmile se dozví, že jsou nenávidění okupanti sesypou se.

Paradoxy plynou z toho, že pravda bývá často úplně opačná a palčivě vtipné to bývá proto, že režim lže každému jinak, lži přizpůsobuje situaci, vzdělání a zkušenostem adresáta.

Přizpůsobení lží je vidět i zde, např. Větvička, nebo Šťastný. Dříve se otevřeně hlásalo o Ukrajincích, že jsou fašisti, nacisti, vrazi, že nemají nárok na vlastní stát a je nutné je zkrotit. Přečtěte si co dotyční píší dnes, jak jemně našlapují okolo stejného, jak rozmělňují radikální názory na Putina a jeho agresi, nestydí se používat děti a matky a cokoliv působící na emoce. To není náhoda je to propracovaná linka, kterou dezinformátoři a věrní propagátoři dále kopírují a šíří.

Zákaz webů, které lhaly, že by i Rudé Právo ještě víc zrudlo, je správný, ale je to jen takové gesto, tyhle lži prosáknou zase někde jinde a na nás je je poznat a pokud možno označit pro ostatní.

Označil jsem zatím dva, klidně můžete další.

17 0
možnosti
Foto

Ono zmizelo i pár jmen z diskuzí a ti byli také z této strany plotu.

7 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 0
možnosti
Foto

Ano a ještě dodám absolutní likvidaci byť jen náznaku jakékoliv opozice proti Kremlu. Putin si včas zajistil, že mu po téhle ganuneřině na Ukrajině nebude nikdo doma organizovat odboj. To taky trvalo pár let...

2 0
možnosti
  • Počet článků 1320
  • Celková karma 32,01
  • Průměrná čtenost 2996x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.