Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Ta vývěska "Všechny u nás nabízené pokrmy obsahují fšechny alergeny" (eventuálně s úpravou na "mohou obsahovat", jak zaznělo v diskusi) je kouzelná. Na něco takového mohou přijít jenom Češi. A v podstatě to není nic proti ničemu, protože hosté jsou varováni a konzumují na vlastní nebezpečí (na které pochopitelně každý háže větev). R^:-)

1 0
možnosti
JO

Tak vidíte, že občas umíte napsat dobrý blogR^. A prodávají tam i kremrole?;-)

0 0
možnosti
Foto

Dík za uznání. Kremrole ne ... ty by nechutnaly :-). Palačinky, štrůdly, ovocné koláče, košíčky, stříšky, bábovky, rolády .... .

0 0
možnosti
Foto

To je přece jednoduché, kde se lidi znaj, tam se bude účtovat na futro a pak se to jednou za čas protáhne účtem. No a kde se neznaj, tam si vypíšou třeba směnku.

0 0
možnosti
DR

Danovi podvodnicci obet breci. ;)

0 0
možnosti
Foto

Máte to popletené.  Nic takového jako daňový podvodník neexistuje.  Podvod je jednání při které se zmocňujete lstí cizích prostředků.

3 0
možnosti
JC

To si nevymýšlejí čeští úředníci, jim za to nendávejte. Do dali do zákona čeští poslanci na pokyn bruselských euroúředníků.

0 0
možnosti
PV

P42a89v84e56l 62V16é61b82r

2. 4. 2015 13:40

Sice vím, co jste chtěl tím článečkem říct (a souhlasím), přesto bych ho zařadil mezi špatně vymyšlenou báchorku: Každá OSVČ to okamžitě odhalí. Čertovo kopýtko se skrývá ve zdravotním a sociálním pojištění, které musí OSVČ platit, i když je ve ztrátě. Takže, pokud měsíčně nevydělají (tuším) 4500 Kč na tyto odvody (a to nepočítám ostatní náklady!), přijdou brzo o všechno, včetně střechy nad hlavou...

5 0
možnosti
Foto

No vidite. To me nenapadlo. Ta kavarna existuje, dokonce jsem tem damam dal i tento blog dopredu precist, abych nepsal o nich bez nich a bez jejich souhlasu by to ven neslo. Ale samotneho me to s tim pojistenim zajima. Je mozne, ze ho nemusi platit, pokud maji zamestnanecky pomer a vydelek z te kavarny je zanedbatelny? Nevim, zeptam se jich na to.

1 0
možnosti
Foto

Návod je poměrně jednoduchý: ty nařízené nesmysly ignorovat, případné dopisy s barevnými pruhy házet do kotle. Když to udělá dostatek lidí, zjistí, že lidé nejsou otroci, ale zdravě se rozhodující individua. Nesmyslné, absurdní a škodlivé zákony není třeba dodržovat.

2 0
možnosti
Foto

Problém je v tom dostatku lidí.

1 0
možnosti
Foto

Je sice možné, že v té obci není žádný internetový signál, ale co takhle telefonická přípojka by tam se nenašla?

0 0
možnosti
Foto

Jako vzdy jste nepochopil o co jde. I kdyby tam ten internetovy signal byl, tak proste na tu pokladnu a jeji provoz nevydelaji a zase to zavrou. A vsichni mistni budou mit zase o duvod vic nadavat na vsechno.

0 0
možnosti
MK

Vážený pane, to, co popisujete se netýká jen živnostníků, ale nás "Fšech". Nejsou to jenom alergeny, ale spousta dalších a hlavně z 99.5% zbytečných debilit, kterými nás EU a naše "kolaborantská" vláda oblažuje. Navíc za neplnění těchto nesmyslů jsou citelné sankce. Jen asi 0,5% nařízení EU či naší vlády má smysl. Je mne udivuje, že o tom píšete vy, velký EU +US přítel a zastánce nových demokratických hodnot. Tyto nesmysly nedělá Putin ani komunisté, ale současná garnitura, která je díky takovým, jako jste vy (já ji, na rozdíl do vás nevolil), u moci

7 0
možnosti
Foto

Volil jsem proevropske strany a budu je volit i v budoucnu. Neni alternativa nez v zapojeni do zapadoevropskych struktur, at uz vojenskych nebo hospodarskych. Je na nas abychom vyvijeli tlak na politiky, aby se neco menilo. Politici zase mohou uzavirat koalice vice statu a prehlasovat silne staty. To je vse o jednani a diplomacii. Jinak spravne pisete, ze tyto nesmysly nedela ani Putin ani komuniste. Ja dodavam protoze nemohou. Kdyby mohli, tak delaji nejen jeste vetsi nesmysly, ale urcite i zlociny.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1322
  • Celková karma 31,69
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.