Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A navíc je ten odpad společnosti soudně stíhaný! :-)

0 0
možnosti
ZZ

Vy říkáte Rakušanovi odpad ?

To jsem ještě nikdy neslyšel a přesto že na něj byla podána trestní oznámení - teprve se prošetřují a proto trestně stíhaný ještě není.

0 1
možnosti
JD

Složky jsou v politice běžná věc, jelikož je to účelné!

Před volbami se vždycky nějaká otevře, jednou to je Paroubkova pedofilie, podruhé Panama papers, potřetí složka Nagyové na manželku premiéra Nečase.

Jasná karma.

2 5
možnosti
Foto

Karma, Babiš ty složky má od svých "švýcarských spolužáků", stejně jako od nich dostal peníze na rozjezd svého podnikání. No, dostal, pořád jsou jejich, protože Babiš je jenom bílý kůň. Si myslím.:-)

5 0
možnosti
Foto

Myslím si totéž.

1 0
možnosti
RJ

V obecné rovině se nedá nic jiného než souhlasit.

1 0
možnosti
Foto

R^ Já osobně nechápu ty lidi, kteří nevidí na první dobrou na Trumpovu jednání, projevech, gestech a mimice, že jde o narcise, stiženého naprostou psychopatií.

12 4
možnosti
Foto

Ahoj Vláďo, ani já nejsem sto tohle pochopit.

4 0
možnosti

Potenciálně vydíratelní lidé, nebo i ti, co o nich někdo tvrdí, že na ně něco ví, by měli okamžitě sami odhalit svá nitra. A pokud si nejsou ničeho vědomi pak vyděrače vyzvat, ať uveřejní co má. V každém případě by se rána měla otvírat co nejdříve a nenechávat někde zahnít.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=794065

Každý má své tajemství. Věci, které nechceme, aby o nás jiní lidé věděli. Odhalit svá nitra je vynikající pro bulvár, ale tohle skutečně nechceme, pokud to domyslíme do důsledků.

0 0
možnosti
Foto

Co čekat od sociopata Babiše, který vede složku na každého, kdo by mu jen náznakem mohl vstoupit co cesty.

Koneckonců - letitá praxe v předlistopadovém období se nedá jen tak zapomenout.

Na všem je děsivý fakt, že tento sociopat se za jistých okolností může dostat do nejvyšší státní funkce.

33 let po Sametové revoluci přinejmenším část občanů se chystá k jeho instalaci.

11 0
možnosti
ZZ

Citace : „Vím toho o něm víc než kdokoliv jiný – možná víc než jeho manželka.“

Nemusí nutně znamenat, že si na někoho vedu "složku", ale že spolu byli v častém kontaktu a že toho o sobě mnoho ví.

;-)

3 11
možnosti
Foto

A víte, že mě nepřekvapuje, že na takovém hnisů vidíte vůni růže...?

11 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti
MB

Netrpím žádným stihomamem. Přesto se určitá mozaika nabízí sama. 17.11. 1989 přece žádná revoluce nebyla. Komunisté si prostě přesedli ze služebních Volh do BMW. Prognostický ústav? Kdysi řízen Moskvou, tedy vliv i po revoluci. Poslední Brontosaurus zanedlouho odejde na důchodové pastviny. Osoba nejedlá si stále lebedí, jako spojka Východu. Co ji k existenci opravňuje - nikdo netuší dodnes. Status, funkce, prověrka ? ...

Podobně soudruh Bureš. To že nemá Lustrační osvědčení? Podporovatelé to bere jak normální. Lehce připomínám - Stále není vysvětlen jeho prvotní zdroj kapitálu. Logicky mu někdo musel přispět a zejména v počátcích ochraňovat. Zadarmo předat Unipetrol ap. Tak se dá nazírat i na poměrně těsné výsledky voleb prezidenta ČR. Ruský dluh byl náhle umazán. Doba ukazuje sama. Lidé vyvolení a předurčení. Řízeni a tedy vděčni. Kdo vlastní tu jejich složku? Budoucí Pavel, Nerudová, nebo Fischer? To třejmě v rámci zájmu Kremlu moc nebude :-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 1316
  • Celková karma 32,88
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.