Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Já bych s těma ódama na solidaritu počkal, až ty vidle do těch ruských nůžek hodí ti, co ten náš spolek platí a řídí, především Německo, Francie, ale i Itálie. Proklamace EP jsou sice pěkné, ale o ničem. Zkuste si na tohle téma vzpomenout za měsíc a napsat k tomu ještě jeden blog. Třeba bude k ódě na solidaritu skutečně důvod.

2 0
možnosti
ZZ

Já osobně žádnou solidaritu výše jmenovaných států nikde nevidím.

Rozhodně naše politická scéna očekávala výrazně větší "fičák" ze strany členských států EU - ale ten se k našemu velkému úžasu jaksi nekoná a podklady, které připravil Bellingcat slouží vlastně pouze k vyřazení Rosatomu z tendru na dostavbu jaderné elektrárny v ČR. A to je pro celý západ pouze lokální problém ČR.

:-(:-(:-(

0 2
možnosti
JZ

Američtí vlastenci hájí Ameriku, němečtí Německo, polští Polsko atd. Ale proč údajní čeští vlastenci, spíše tedy flastenci hájí Rusko? Napadají mě tři důvody, užiteční idioti a vlastizrádci, kolaboranti nebo uplacení, ale může to být i kombinace všech tří možností. :-)

10 1
možnosti
Foto

Nepokouším se hájit Rusko, pokouším se vysvětlit, že hrajeme hru, v které nevyhrajeme, naopak na ni doplatíme a naši "spojenci" pro nás stejně, snad mimo verbální podpory, nic skutečného neudělají. Jen si rozeberou náš segment trhu v Rusku.

4 10
možnosti
Foto

Kecy nikoho nic nestojí, jsem zvědavější na činy a do těch se ti, co jsou na řadě, evidentně nehrnou.

1 5
možnosti
Foto

Jo jo odžito mám. Zatím neházím flintu do žita.

0 0
možnosti
ZZ

Hlasovací a slovní projevy jsou k ničemu.

Rozhodující jsou činy - a tam Západní Evropa taktně mlčí a za zády se nám směje.

;-D;-D;-D

5 9
možnosti
OU
OU
MR

Je super, že nás zcela zbytečná instituce ( provoz které spolkne téměř 2 000 000 000€ tedy přes 50 000 000 000 Kč ročně) podpořila opravdu rázně. Předpokládám, že Vladimir Vladimirovič zalezl pod stůl a tam se třepe strachy. Drobností jako třeba NS2 a německého vývozu do RF se samozřejmě tento rázný akt nijak nedotkne, ale nevadí.

4 3
možnosti
Foto

Promiňte pane Dvořáku, že pokud to stavíte do osobní roviny a urážení, nebudu na to reagovat a nepřistoupím na tento styl diskuse.

3 3
možnosti

Tak buďte tak laskav a nekomolte příjmení pana Bučka.

2 0
možnosti
Foto

Pane Bůčku. Právě po těch zkušenostech které máme s SSSR by jsme ji měli dát pozor aby už jak píšete káli,já by napsal poroučí někdo jiný. Ministr zahraničí USA je tu jak doma a opět za někoho děláme špinavou práci. Viz . Nákupy předržených starých vrtulníku za 17.miliard.

2 5
možnosti
Foto

...si...pozor, (čárka)...káli, ...(za čárkou mezera)...bych...předražených...17 se píše bez tečky .... .

A koukám že ani nechápete co jsou to vlákna, jak se v nich orientovat a jak odpovídat.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1320
  • Celková karma 32,02
  • Průměrná čtenost 2996x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.