Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podívejte se na výsledky voleb. Tam je odpověď na Vaši závěrečnou otázku. Ano, lidé, kteří přehlasovali ostatní, ať už proto, že v dostatečném počtu přišli, nebo že ostatní v dostatečném počtu nepřišli, čímž však fakticky hlasovali také, říkají jasně: Chceme. Až tak jednoduchý to je.

2 0
možnosti
MS

Souhlas, i když se obávám, že Gabal nebude se svým připokakaným názorem zdaleka sám.

3 0
možnosti
PK

Před časem jste tady psal, že také šulíte stát na daních. Tak nějak v normálu. Myslím si, že i při přitvrzení a omezení svobody se "stát" na Vás v tomto vytento. Jde o jiný svět a jiné problémy.

2 0
možnosti
Foto

??? Na to si nevzpomínám. O čem to bylo?

0 0
možnosti
Foto

Však už mu začínají růst fousy. Sichr je sichr.

9 0
možnosti
MP

Gabal ale snad není člen KDU-ČSL, byl na jejich kandidátce. Tu debatu v rádiu jsem slyšela. Spíš jsem se identifikovala s názorem T. Okamury, než s názorem Gabala, ač jsem tradiční volič lidovců. Ale čemu se divíte, Gabalova manželka je velvyslankyní EU v Bagdádu (nebo nedávno byla).

9 0
možnosti
Foto

Pana Okamuru vůbec v lásce nemám, ale tady mu musím dávat za pravdu.

16 0
možnosti
Foto

No vidíte, že se nemusíme jen hádat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,26
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.