Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

V zásadě s Vámi souhlasím.

Například by mě velmi zajímalo, jak bude cestující prokazovat, že je na rodičovské dovolené.

S těmi psy to bude trochu jinak, jde o jejich majitele. Teoreticky je správná úvaha, že když pojedu někam se psem a budu si muset koupit jízdenku (zejména v době, kdy jízdné za psa se platilo ve stejné výši, jako za dospělého pasažéra), raději šoupnu psa do auta, než si komplikovat život pořizováním jízdenky (bude na zastávce otevřená trafika/fungující automat? budou mít jízdenku v žádané hodnotě/ budu mít dost drobných? neujede mi během nákupu dopravní prostředek a nebudu muset čekat na další spoj?). Pokud mám siťovku, je možné, že když mi odpadnou komplikace a náklady  plynoucí z pořizování jízdenky, možná se rozhodnu použít hromadnou dopravu. Jenže je otázka, kolik aut tímhle způsobem zmizí z ulic. Velký efekt bych od toho nečekala.

1 0
možnosti
Foto

Jistěže máte pravdu. Psal jsem to jako nadsázku. Psa chodí člověk z drtivé většiny venčit. Pokud bude zdarma, tak si dokážu představit že dost pejskařů místo aby chodili tam a zpět (nuda), tak si s psíkem někam vyrazí a zpátky se svezou.  Do práce s ním nechodí skoro nikdo a na nákupy dost výjimečně.

1 0
možnosti
PS

Pane,nesouhlasím ani obsahem,ani s formou Vašeho prohlášení...by se především měli zvednout ceny právě těch předplatných kuponů.

Hrubá chyba v gramatice i ve Vaší úvaze"malinko ekonomiky" Vás deklasuje na troubu.Ceny by se samozřejmě zvednout NEMĚLY,naopak,MĚLY by klesat a tím trh ozdravit.Má úcta.

0 4
možnosti
Foto

Uznávám. Gramatická hrubka. Už jsem opravil a díky za upozornění. 

---

Jinak děkuji za zhodnocení, že jsem trouba. Jistě víte o čem mluvíte ;-).

3 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,77
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.