Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Babis je vedle Janouska, Pitra a Mrazka to nejhorsi co mohlo ceske zeme potkat. Nebetycna drzost vstoupit do politiky defraudantovi tohoto format. Tunelovani, podvody s dotacemi atd. Byl jako 'podarcem' vlady u vsech vyznamnych privatizaci, kde si taktez hodne nakradl. Doufejme, ze uz neni pozde, protoze jak se tohle individum stane premierem vyvazne bez trestu a koblihari jej jeste zacnou obdivovat.

0 0
možnosti
JH

J38a47n 62H17a36v46r38d66a

3. 2. 2016 8:10

EET bych nebagatelizoval. EET bude mít tak obrovský vliv na likvidaci malých podnikatelů, že si to málokdo z neinformovaných dovede představit natož připustit. Na podnikání se vykašlou ti, kterým to zvýší náklady nad rozumnou úroveň, ti co nebudou chtít se zabývat další byrokratickou buzerací, ti co kalkulují ve svém kšeftu i drobou nepřiznanou tržbou. A mnozí z těchto vyklidí pole konkurenci (která bude moci zdražit) a stanou se závislými na státu. A o to tady jde.

2 0
možnosti
IH

Argumentace zoufalců, že Babiš dělá EET a kontrolní hlášení jen a jen proto aby měl přehled o konkurenci a mohl ji likvidovat musí být zřejmě založena na mylném předpokladu že bude Babiš až do své smrti ministrem financí.

V opačném případě se totiž stane že tatáž data o jeho podnikání bude mít po příštích volbách někdo jiný a zničí Babišovo podnikání..

Což je asi nesmysl , že ?

1 4
možnosti
Foto

Na likvidaci konkurence mu stačí první rok. A nemusí k tomu mít ani ta data. Stačí, že část konkurence zkrachuje už jen zavedením nové byrokracie. Kolosu jako je Agrofert se to nijak negativně nedotkne.

Nehledě na to, že Babiš své podnikání vždycky opíral o své konexe mezi mocnými. Je naivní si myslet, že kdyby prohrál volby, že svůj vliv na příslušných místech zcela ztratí. Ale i kdyby, bude dosaženo účelu, že na státních úřadech budou data k dispozici a nebude -li mít vliv k jejich získání, bude mít k jejich získání vždy dosti financí.

11 0
možnosti
Foto

I61v22o 34P62a18t91t83a

29. 1. 2016 23:28

Nemůžete se na pana ministra financí A. Babiše zlobit. Je to jen účetní a pro tyhle lidi existuje svět jen v jedné podobě, jistě nemusím říkat jaké. Jejich problém je v tom, že člověka vidí jen jako manpower. Dále, tj. na rodiny a děti těch co na něj pracují vůbec nedohlédne. Vím přesně o čem mluvím. Pana A. Babiše jsem kontaktoval kvůli nedostatkům volebního programu ANO v sociální oblasti právě před čtyřmi lety. Dodnes nic nepochopil, viz:

http://sociologie.netstranky.cz/19-cast-ministr-a-dite.html

2 0
možnosti
PP

P55a22v32e78l 77P10u50š

29. 1. 2016 17:43

Zase jeden který beztak určitě NIKDY neřekl opravářovi ..a nejde to nějak? A zaručeně fakturuje sousedovi za prodané kolo po dcerušce ...

1 0
možnosti
PP

P95a37v10e31l 56P21u67š

29. 1. 2016 17:46

Platí na pana Buchtíka

0 0
možnosti
PP

P80a85v47e30l 71P33u20š

29. 1. 2016 17:39

Všem nevěřícím Tomášům , soused má autodopravu cca 20 let najednou se tady objevila firma a začala jezdit po celém kraji dost slušně pod cenou a likvidovala tak konkurenci . Z postupně dosaženého vozového parku souseda se pomalu stala firma otec a syn jen 2 auta .Začali pátrat a firma patří do dceřiných firem pana B. a v místě kde už konkurence pošla začala jezdit zase za normální ceny. Myslíte,že když Vodň.kuře zjistí podle info EET že se v ...kraji málo prodává tak že nedokážou složit za pár měsíců malého nebo středního řezníka atd....

4 0
možnosti
PS

EET,KH,DD.... máme rádi zkratky a rádi si je vymýšlíme,že?Tak DD je daňový doklad....postaru ÚČTENKA - proč o ni musím neustále a několikrát denně žebrat ať nakupuji cokoli a kdekoli?

Tak takoví "podnikatelé" a "obchodníci" potřebují nad sebou finanční bič,babiš nebabiš - a tady na tom blogu se jich vyskytuje,a jak si přizvukují...

0 5
možnosti
Foto

Protože je celkem normální nevypisovat vám účtenku o kterou nestojíte, když ji stejně ihned zahodíte do koše. Pokud o ni stojíte, říct dvě slova vás nijak nezdrží, ani vás nijak neobtěžuje. Naproti tomu zbytečné vypisování obtěžuje a zdržuje.

6 0
možnosti
IM

I53v98o 19M92i41l48d24a

29. 1. 2016 10:11

ono se o tom mluvilo už dříve, nikoliv však ve veřejných a soukromých médiích. ta mají hlavní úkol propagaci H-B-nepolitické politiky veklokapitálu. ( dotaz: je kapitál v rukou neobolševiků stále ještě kapitál? )

P.S. kolikrát mě ještě soudruh cenzor smaže..?

0 0
možnosti
RP

Podle mně je to všechno kolem nepřijetí EET jen velký humbuk a lež pravice. Kdyby totiž TOP sebranka a ODS svoje řeči o zásahu do soukromí mínili vážně, museli by jednoznačně taky být třeba proti inteligentním elektrickým sítím. Protože pokud se skutečně prosadí to, že inteligentní elektroměry každého odběrného místa budou účtovat každou minutu přesně podle toho, kolik zrovna elektřina stojí a umožní tak šetřit spotřebiteli každou minutu, kdy elektřina je drahá, v kombinaci s dálkovým odečtem stavu elektroměru, získá distributor elektřiny řádově ještě mnohem víc dat o soukromí toho člověka než lze kdy získat z EET.

0 4
možnosti
LV

Kdybyste neseděl doma na gauči s lahváčem v ruce, ale podnikal, věděl byste, o co jde.

2 0
možnosti
IM

I57v55o 12M64i33l50d26a

29. 1. 2016 10:06

ono se o tomhle mluvilo už dříve a i v parlamentu, nikoliv však ve státních a soukromých médiích, ta jdou na ruku H-B-nepolitické politice vysokého kapitálu ( dotaz: je kapitál v rukou neobolševiků stále kapitálem? )

0 1
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.