Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V30a45s91i22l 20C91e91r87a83l

17. 12. 2015 16:47

Oni si to tak chystali. Viz výběrčí stranických příspěvků v JZD Předměřice n/L. Poté primátor Hradce, a dnes multimilionář, ne z příjmu primátora ale šmelinou.A takový Václav Flaška, konfident STB a pak mu vrátili Barandov i Lucernu jež na základě Benešových dekretů byly odebrány.Je to opravdu těžká doba v Tý demokracii.

0 0
možnosti
Foto

Při pohledu na obrázek mě napadlo jedno z bývalých hesel (asi takto):

Komunisté jsou věčně mladí a krásní.

2 0
možnosti

Zdá se mi, že drzost je mezi politiky velmi rozšířená. Poslechněte si nového předsedu TOP09 Kalouska, jak vymezil program své strany pro příští roky: „Usilujeme o takovou blahobytnou společnost, která stojí na bohaté střední vrstvě miliónů kapitalistů, a tedy nikoli na velkokapitálu...“

Jeho strana během 7 let podílu na vládnutí dokázala jen vytvořit 7 hubených let pro zaměstnance a nízkopříjmové. Jak by to chtěl změnit v miliony podnikatelů je nejasné a vzhledem k dosavadní činnosti i drzé.

V jeho výroku je nesmyslů hned několik.

Je to počet - v sousedním jistě velmi blahobytném Německu tvoří 90% ekonomicky aktivních zaměstnanci a jen zbylých 10% jsou rentiéři a podnikatelé. Museli bychom mít dvojnásobek obyvatel, aby jich byl u nás milion aspoň jeden a co teprve miliony.

Ale možná se proléhá na blahobytné podnikatele a rentiéry z řad církví, které s jeho velkým úsilím a přičiněním získaly velké majetky. Ovšem klér tak početný zdaleka není.

Další věc - v čem by ty miliony blahobytně podnikaly? Bankovnictví a pojišťovnictví, většina výrobních kapacit, hospodaření s vodou a další části infrastruktury byly - často hluboko pod cenou - předány zahraničním firmám.

Každoročně z nich plynou do zahraničí miliardy k zahraničním bohatým.

3 0
možnosti

A co drzost ČNB, která z nás kurzem CZK 27 / 1 EUR dělá v rámci Evropy žebráky právě teď?

Když paritě kupní síly odpovídá 23 - 24?

1 0
možnosti
Foto

Hysterické články nám bohužel majetek nevrátí. Myslím, že by si havlisté měli vyhrnout rukáva a VLASTNÍ PRACÍ vyrovnat dluh, který jejich režim vytvořil. Pokud toho nejsou schopni, neměli by se urážet, ale spíše chodit kanálama

1 9
možnosti
Foto

1) „nám majetek nevrátí“ – komu je to NÁM?

2) Kdo jsou to „havlisté“?

3) Jste-li na straně bolšánů, proč se vozíte na kolotoči namísto chození kanály?

11 1
možnosti
Foto

Rozlišujte mezi "majetkovým převratem" a třeba "pozitivními, ale i negativními důsledky majetkového převratu". Jinak řečeno, vyjádření té dotyčné není napadnutelné.

0 3
možnosti
Foto

No je vidět, že jste zase nepochopil. Já ji nijak napadat nechci, já jen poukazuji na morální ubohost, kam až klesla. Ale dle mě jste možná pochopil, ale snažíte se jí hájit a omlouvat. Kde se v tom případě nacházíte vy, to vám možná i dojde.

6 0
možnosti

J80a28r72a 45R61a21n41k

15. 12. 2015 19:43

Ooo, zapomela jsem - KarmaR^

3 0
možnosti

J49a21r71a 12R84a94n42k

15. 12. 2015 19:42

Zadny puc u nas pred koncem 89. nemohl byt, kdyz Polaci, Madari a NDRaci utikali do Rakouska uz v lete toho roku;-)

5 0
možnosti

nejen že nic nevrátili pane autore ...oni z většiny otočili kabáty a začali krást ve velkém...proč se skartovali svazky StB a Havel tiše mlčel...kradli jen se jim od huby kouřilo...jsou dneska ...i když ve vyšším věku nalezlí všude...ve všech stranách a jsou to ti největší křiklouni proti komoušům...nechci zde podezírat největší křiklouny ...ale vždy to tak bylo a bude...ti co dneska mají nějakou KSČM...těm nic nehybí...jsou léta v příjemné opozici a za nic nezodpovídají ...většina je přehlasuje a mají klid...a že za nimi lidi stále více cílí...pokud jste si nevšiml...tak hlavně vlády pravicové v posledních dvou volebních období na šáhli tak to stálo za to...Topolánek prošustroval důchodcovské rezervy a na to jsou třeba lidé hodně citliví atd ...Kalouska a jeho masochismus a narcismus vynechávám...pokud zde vlády nebudou šlapat tak jak mají ...aby se lidé cítili reletivně spokojeni a bezpečně...tak se nemusí nikdo obracet k minulosti a bude se těšit na zítřky budoucí...toto se zde neděje ...a to nemluvím o soudnictví a socialní spravedlnosti...kdy kdejaký cikán který celý živpt nic nedělá jen krade ...tak se má lépe jak babka která celý život dřela a odváděla daně...odbourejte všechny nešvaři a na komouše si nikdo ani nevzdechne...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

3 3
možnosti
Foto

Inu, lepší drzé čelo než poplužní dvůr. ;-D

Drzost je jedna ze základních charakterových rysů správného komunisty. Aneb co je tvoje, to je moje, a co je moje, do toho ti nic není.

Ani zdaleka nevrátili komunisté vše, co ukradli. Ono to totiž nejde. Zkuste vrátit něco, co jste zničil.

A oni toho zničili tolik, že se to asi nikdo neodváží vyčíslit. Je to například i obrovský vnitřní dluh (třeba i v podobě zanedbané infrastruktury), zdevastovaná zemědělská půda, zastaralé výrobní závody a tak.

A co morální škody?

A ještě mají tu drzost stále škodit a kafrat do všeho možného. Viz někteří blogeři a komentátoři zde.

KARMA! R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,78
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.