Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Vážený pane, pokud se jedná o ty kohouty, asi Vám uniklo, že jejich zavřením nehrozí Rusko, ale Ukrajina. Dá se říct, že SRN to předpokládala a zajistila si alespoň pro plyn severní cestu, která vede z Ruska přímo.

0 0
možnosti
MP

jediné mírové řešení je Ukrajinu rozdělit. Východní chtějí být s Ruskem, západní chtějí být s EU. Byla by spokojenost na VŠECH stranách  problém by byl vyřešený. To však EU nedopustí, protože Amerika potřebuje válčit z mnoha důvodů. Proto tento návrh, o kterém mluví více politiků, spadne pod stůl, a válka bude pokračovat.

3 4
možnosti
JS

Problém není EU, ale USA. Ukrajinská krize oslabuje pouze Rusko a EU, ale posiluje USA. Sankce, které si USA na EU vynutily jsou pro EU slepou uličkou a vedou k eskalaci konfliktu.

1 3
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,79
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.