Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Tuším, že Elfy se nazvali sami, i když jsou ve skutečnosti pouhými skřety. A jak píše pan Šejna, ani já nemohu reagovat na jiné.

0 0
možnosti
Foto

Pro pana Ireina:

Komentář napsat mohu. Reagovat na jiné ve vláknu nemohu.

0 0
možnosti
Foto

Už mi nefunguje ani napsat komentář

0 0
možnosti
Foto

Nefunguje mi možnost hodnotit komentáře.

0 0
možnosti
MP

Tak nam tu definitivne zarizli uz i pana Stejskala

0 0
možnosti
Foto

Pane inženýre,

blog s fotografiíí ze své diskuse jsem z Hyde parku odstranila, protože už toho bylo dost. Nechci si špinit blog články o jiných blogerech a diskutérech.

Pokud budou útoky na mě pokračovat, pokud budu dál číst pomluvy, zase ho tam pověsím.

Pěkný večer

0 0
možnosti
Foto

Dezinformátoři jsou na obou stranách politického spektra, zrovna v neděli byl pirátský europoslanec Peksa upozorněn, že za šíření dezinformací " SPD je placena z Ruska" by mohl být zažalován a podobné hoaxy šíří i TOP 09, dokonce i o těch, se kterými jsou v koalici.

https://cnn.iprima.cz/roztrzka-spolu-zahradila-plati-rusko-naznacil-clen-top-09-dezinformace-uvedl-europoslanec-432958

5 0
možnosti
HH

To, že Ukrajinci vidí Banderu jinak než normální lidé znali minulosti už tu bylo před 2lety. Jenže stále platí Norimberk. Nebo budeme dále přepisovat historii?

Co na to asi říkaji pozůstalí obětí Banderovců?

2 2
možnosti
JZ

Křivek Hasík vidí jen tak jinak vrahy, kteří vraždí nevině lidí.

1 5
možnosti
JZ

tak jeden problém spočívá v tom, že masové šíření úmyslných lží nebo polopravd stojí u základů informační ekologie každé společnosti. Například české televizní kanály chrlí televizní pohádky, které vykreslují úmyslně zcela mylný obraz světa a mrzačí tak děti i rozsáhlou slabomyslnou část dospělé populace. Nějaké rozsáhlé trestní stíhání lidí nebo organizací za šíření pohádek nebo povídaček o tzv. "ježíškovi" by ale asi nedopadlo dobře. Při současné kognitivní úrovni obyvatelstva by se jistě našla dlouhá řada lidí co by vztekle dupali a pištěli, že ježíšek doopravdy existuje, doopravdy hodnotí způsobnost nezletilých, a doopravdy nosí dárky těm hodnějším, a tihle lidi by mohli snadno vyhrát volby a např. nutit akademii věd do výzkumu o tom, jak to ten ježíšek dělá

2 0
možnosti
Foto

Pane Flaško, Vaše podivná projekce do mé nedokončené románové postavy, na níž jste postavil celý svůj článek V Hyde parku je co?

Dezinformace? Lež? Výplod vaší fantazie?

Pěkný den.

6 7
možnosti
  • Počet článků 1332
  • Celková karma 31,12
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.