Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Sám jsem byl velmi překvapen, že Rusové vedou válku, jako by ji vedl Hurvínek!

Pravda, nikdo vojákům neřekl, že jdou do války. Oni byli na vojenském cvičení, po kterém měla být vojenská přehlídka. Proto si vezli vycházkové uniformy! Jen nevěděli, že ta přehlídka měla být v Kyjevě na náměstí!

Jo, Putine, lhát se nevyplácí!

:-)

1 0
možnosti
VH

Nadřazený národ má jinou imunitu...snad se (a jim) brzy rozsvítí...[UA]

7 0
možnosti
Foto

Rusové se za mého mládí chlubili , že přeskočili jedno stádium ve vývoji lidstva - kapitalismus - a přímo z feudalismu nakročili do socialismu.

Domnívám se , že toho přeskočili mnohem více.... zejména ve vzdělávání , demokracii , vůbec : v jakémkoli " lidském" chování. Je to opravdu nějaký zvláštní lidský druh - homo rusisus. Je k uvážení , jestli se může pohybovat volně a nebo patří do rezervace.

10 0
možnosti

To překlenuté stadium kapitalismu jim bude ještě dlouho chybět.

2 0
možnosti
JL

Minite pane Flasko, ze "rusti jednici" kteri povazuji za Velkou vlasteneckou valku leta 1939-1945 i tu cast ve ktere valcili po boku nacistickeho Nemecka? Tedy leta 1939-1941 kdy SSSR vedl valky agresivni proti vsem zapadnim sousedum SSSR, od Finska po Rumunsko. Nektera uzemi ktera se stala sovetskou koristi nebyla dodnes navracena. Napr.finska Karelie a Bessarabie.

6 0
možnosti
Foto

Ano, ten letopočet je jediná drobná chybka na jinak zdařilém blogu.

3 0
možnosti
Foto

Karma, pokud mají Rusáci atomové zbraně stejně kvalitní, jako zbraně konvenční, generalitu a armádu, tak se nejspíš nemáme čeho bát.

10 0
možnosti
VF

Generálplukovník Šamanov - to nevymyslíš. Šak aj ten oný súdruh Žižka dostal místo jakejsi paličky do ruky dobrů zbraň. Pokrok je pokrok.

13 0
možnosti
JM

J52o48s54e13f 75M98i48k32e38l

11. 4. 2022 14:39

Na co školy? Stačí být prezidentovým zetěm. Jistě víte, kam až to dotáhl takový Čepička.

12 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

9 0
možnosti